piotrekpppp Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Witam, mam problem, dziś zaczął pojawiać się w moim telefonie Redmi note 8 pro komunikat o panelu sterowania który przestaje działać. Doslownie co kilka sekund. Przeczytałem, aby odinstalować aktualizacje tak zrobiłem, jednak bład nie przestał wyskakiwać. Teraz zamienił się na komunikat "msa wciąż przestaje działać" który również cały czas się pojawia. Co robić? Pomóżcie bo nie da się korzystać z telefonu w ogóle... Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Zaktualizuj tę aplikację https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 (edited) Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: to nie jest bug w miuipolska/xiaomi.eu. Edited March 23, 2021 by Kacper Skrzypek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts