Daniel Jaremenko Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Cześć Mam Mi 10 note i nie działa Projekcja/Ekran bezprzewodowy. Ani bezpośrednio ani przez apki. W sumie za pierwszym razem zadziałała ale tylko raz. Obecnie tylko kręci i się gaśnie. Sieci itd wszystko jest ok. Telefon widzi telewizor ale nie przekazuje ekranu. Z telewizorem wszystko jest ok bo Huawei p30 pro śmiga bez zająknięcia. Czytałem że dużo osób ma z tego problem ale u mnie żadne z podawanych rozwiązań nie działa. Macie jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 (edited) 1. Włączamy opcję programisty, w które następnie wchodzimy. 2. Aktywujemy w opcjach programisty: certyfikat ekranu bezprzewodowego. 3. Wchodzimy w ustawienia -> połączenie i udostępnianie -> ekran bezprzewodowy 4. Aktywujemy ekran bezprzewodowy i ukazują nam się ukryte opcje certyfikacji. 5. W "Operating Chanel" zmieniamy kanał z automatycznego na "1". Nie ma za co. Edited March 22, 2021 by frrancuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 No niestety nie działa.Telewizora nadal mi nie wykrywa a ustawienia się zmieniają po wyjściu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 @Marrik jak miałem na 5Hgz to mi nie lapal tv Samsung a gdy przestawiłem częstotliwość na niższą 2,5 łapie bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animal79 Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Dnia 22.03.2021 o 19:23, frrancuz napisał: 1. Włączamy opcję programisty, w które następnie wchodzimy. 2. Aktywujemy w opcjach programisty: certyfikat ekranu bezprzewodowego. 3. Wchodzimy w ustawienia -> połączenie i udostępnianie -> ekran bezprzewodowy 4. Aktywujemy ekran bezprzewodowy i ukazują nam się ukryte opcje certyfikacji. 5. W "Operating Chanel" zmieniamy kanał z automatycznego na "1". Nie ma za co. W "Operating Chanel" zmieniamy kanał z automatycznego na "1". Jak to zapisać bo wychodzę i znowu jest auto A jak jest na 1 to działa bez problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robcio27 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 W dniu 25.12.2021 o 16:25, Animal79 napisał: W "Operating Chanel" zmieniamy kanał z automatycznego na "1". Jak to zapisać bo wychodzę i znowu jest auto A jak jest na 1 to działa bez problemu? Rozwiązałeś jak to zapisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winniethepooh Posted May 5 Share Posted May 5 Rozwiazales ten problem? Jeśli tak to jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts