gregorio99 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Witam serdecznie po wgraniu twrp i romu xiaomi.eu na redmi note 9 pro .Telefon nie wstaje. Próbowałem odpalić EDL-a zwierając dwa punkty na płycie głównej. Telefon po zwarciu widzi komputer i mi flash ale po podjęcju flash- u prosi o EDL authorization w mi flash . VID_20210320_110546 (convert-video-online.com).3gp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Bez autoryzowanego konta nie pójdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorio99 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 21 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Bez autoryzowanego konta nie pójdzie. Czyli konto serwisowe od Xiaomi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Tak, konkretniej jakieś autoryzowane konto do wgrywania w trybie EDL (tym którym próbowałeś to zrobić). Link to comment Share on other sites More sharing options...
radex324 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Znajdź mój post z redmi note 8t, będziesz musiał jedynie znaleźć jeden plik do twojego telefonu w necie. Mój post Edited March 21, 2021 by radex324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorio99 Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 (edited) 11 godzin temu, radex324 napisał: Znajdź mój post z redmi note 8t, będziesz musiał jedynie znaleźć jeden plik do twojego telefonu w necie. Mój post Powiedz mi muszę mieć specjalny kabel do edl? Czy wystarczy zwyczajny usb-c i zwracie dwóch pinów na płycie głównej ? Skąd wziąść plik prog_emmc? Edited March 21, 2021 by gregorio99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radex324 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 (edited) Zwykły kabel i czarny z zielonym zwierasz na chwilę (otwieranie telefonu tylko gdy to nie daje rady) tego pliku szukaj w google na różnych forach i testuj który zadziała. Rób wg mojego poradnika to powinno pomóc bo mi flash właśnie blokuje się przez te konto. Spróbuj też na pliku dołączonym do rom czy zadziała. Edited March 22, 2021 by radex324 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorio99 Posted March 24, 2021 Author Share Posted March 24, 2021 Dnia 22.03.2021 o 09:14, radex324 napisał: Zwykły kabel i czarny z zielonym zwierasz na chwilę (otwieranie telefonu tylko gdy to nie daje rady) tego pliku szukaj w google na różnych forach i testuj który zadziała. Rób wg mojego poradnika to powinno pomóc bo mi flash właśnie blokuje się przez te konto. Spróbuj też na pliku dołączonym do rom czy zadziała. Wywala komunikat Download Fail:Sahara Fail:QSaharaServer Fail:Process fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts