piotr_ek Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Zakupiłem transmiter roidmi 3S. Wszystko ładnie, pięknie, ale nie potrafi się on automatycznie parować się z telefonem i to jeszcze z telefonem Xiaomi MI8Lite. W aplikacjach wyczyściłem pamięć BT, wyłączyłem telefon, instalowałem apkę ze 4-ry razy, łączyłem na różne sposoby i ciągle nic. Muszę ciągle parować ręcznie. Soft transmitera to 06 Naczytałem się w internatach ale nic konkretnego się nie dowiedziałem, a wszystkie wątki na ten temat na tym forum są z bliżej nieokreślonego powodu zamykane. Aktualizacja: Zresetowałem w telefonie Wi-Fi, sieci komórkowe i BT (taką opcją w ustawieniach) i uzyskałem taki sukces, że teraz wystarczy że włączę i wyłączę BT aby transmiter automatycznie połączył się z telefonem. Edited March 14, 2021 by piotr_ek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abees Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Instalowałeś aplikacje do transmitera? Ustaw sobie dla niej autostart oraz wyłącz oszczędzanie baterii i zobacz czy będzie działać. Sprawdź też czy masz włączony GPS w telefonie bo to też może mieć wpływ.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr_ek Posted March 16, 2021 Author Share Posted March 16, 2021 Wszystko zrobiłem jak należy (oczywiście poprzez aplikację), a nawet dzisiaj usunąłem aplikacje i wyczyściłem pamięć BT i po instalacji od nowa dalej nie potrafi się automatycznie łączyć z BT w telefonie. Pomaga albo ręczne sparowanie poprzez telefon lub aplikację albo wyłączenie i włączenie BT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin-1981 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Mam ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts