widaw Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Mam pytanie. Jak zamknąć jedną w wielu uruchomionych jednocześnie apek. Tę której już nie potrzebuję. Zawsze "X" zamyka mi wszystkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak1978 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Przytrzymaj dana apke i przesuń w bokWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
widaw Posted March 7, 2021 Author Share Posted March 7, 2021 3 minuty temu, swistak1978 napisał: Przytrzymaj dana apke i przesuń w bok Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka No właśnie. Za długo przytrzymywałem palcem okienko apki, pojawiało się submenu z prawej strony, i nie dawało się już nic z tym zrobić. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan78 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts