Igorius Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Cześć :) Pacjent to Xiaomi Mi 10. Telefon wyraźnie ciepły w rękach, grzeje się. Objawów takich wcześniej nie było. Normalne użytkowanie poczta, przeglądarka, internet, mapy google, czasami coś na YT. Żadnego grania. Co się dzieje i jak temu zaradzić? Wyłączone wifi, GPS, ustawione oszczędzanie baterii a mimo to po chwili od włączenia robi się wyraźnie ciepły. Drugi telefon czyli Xiaomi Mi10T Lite brak jakichkolwiek objawów przegrzewania a podobny sposób użytkowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio082 Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 A bateria szybciej leci czy normalnie? Ja bym spróbował resetu do ustawień fabrycznych, ewentualnie wgranie na nowo softu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukiszpp Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Mój egzemplarz również się grzeje gdy procesor jest mocniej żyłowany. Ramka robi się wtedy dość ciepła. Ale bateria u mnie schodzi w "'normalnym" tempie. Zainstaluj jakiś program do kontroli temperatury, będziesz wiedział jak mocno Ci się grzeje. Z tego co tu kiedyś czytałem to wiele osób ma podobny problem. Ja się tym nie przejmuję, używam tel w etui to tak mocno tego nie czuję. A i nie grzeje się też aż tak żeby parzył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts