Paraglobularna Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Hej czy macie taki sam problem jaki mam ja ? Od paru dni mimo zalogowania w apce nie mozna oglądać żadnego materiału nawet starych odcinków archiwalnych. Rozumiem ż enowości wymagaja wykupienia, ale do tej pory wszystkie stare sezony "kuchennych rewolucji" czy "google box" można było oglądać po zalogowaniu. Od paru dni u mnie mimo zalogowania niczego nie można oglądać, nie ma przycisku "oglądaj"...tez tak macie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Od jakiegoś czasu player jest w pełni płatnyWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paraglobularna Posted February 28, 2021 Author Share Posted February 28, 2021 dzięki za info, nie zauważyłam tego momentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts