zoom72 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Witam, z góry przepraszam że być może piszę w niewłaściwym miejscu ale chcę się dowiedzieć czy ktoś ma podobne problemy co ja i czy można je rozwiązać?Problem 1 - jakiś czas temu - jeszcze przy MIUI 11 po aktualizacji apki od SMS-ów SMS-y nagle zaczęły znikać powyżej 50 na liście....czyli 51...52 już był nie widoczny. Rozwiązaniem było zainstalowanie innej aplikacji (wybrałem Textra - jest super) i wszystkie SMS-y zaczęły być widoczne. Po aktualizacji do MIUI 12 systemowa aplikacja zaczęła widzieć SMS-y ale tylko do kolejnej aktualizacji.....po której znowu SMS-y zniknęły - wróciłem więc do Textry i chyba w niej zostanę jeśli ten typ tak ma i musi mieć? Problem 2 - po aktualizacji z 11 do MIUI 12.0.2 po zakończeniu rozmowy czujnik zbliżeniowy się zawiesza i dosyć długo mam wygaszony ekran aczkolwiek nie zawsze. Czy ma ktoś na to sposób? Dodam iż mam Redmi Note 5 - 4/64 wersja Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Aktualizacja do MIUI 12 została chyba cofnięta bo kilku osobom zniknęła choć jakiś czas była. Może problem właśnie w aktualizacji....Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts