Arshe2707 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) Witam! Chciałbym prosić was o drobną przysługę, szukałem w sieci i nie znalazłem zbytnio ciekawych motywów w stylu iOS dla xiaomi mi2s i tu zaczyna się moja prośba. Znalazłby się ktoś kto mógłby stworzyć motyw stylizowany systemem iOS8/7 i stworzyłby właśnie taki motyw dla mnie? Chciałbym aby motyw był bardzo minimalistyczy tzn. subtelny w ciemnych odcieniach z bardzo ładnymi estetycznie ikonami typowymi dla ios7/8 Sam nie jestem w stanie tego wykonać bo się po prostu na tym nie znam. Ale chętnie zakupię taki motyw jeśli tylko mi się spodoba. Edited May 23, 2015 by Arshe2707 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 We wszystkich wszystko jest do kitu? Poszukaj na en.miui.com I z jednego weź ikony, z drugiego dolną belkę, z trzeciego górną.. Może coś Ci się uda skleić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arshe2707 Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 We wszystkich wszystko jest do kitu? Poszukaj na en.miui.com I z jednego weź ikony, z drugiego dolną belkę, z trzeciego górną.. Może coś Ci się uda skleić No jakoś nie podeszły mi do gustu. Ale dzięki za pomoc z tą stroną sprawdzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts