olutus Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Galeria dalej po angielsku? Zarządzanie trybem ciemnym nadal się trzeba na klikać by listę rozwinąć? Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Galeria dalej po angielsku?Mam 12.5.4 i oprócz dat wszystko po polskuWysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka#Edit:Po aktualizacji do .5 daty po polsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Przepraszam miałem na myśli daty po angielsku Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 mi cały czas wyskakuje brak aktualizacji i że mam najnowszą wersję - na jaki region zmienić aby wymusić aktualizacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 mi cały czas wyskakuje brak aktualizacji i że mam najnowszą wersję - na jaki region zmienić aby wymusić aktualizacje?Przecież masz linki do pobrania ROMu. Ściągnij odpowiedni i wgraj ręcznie za pomocą systemowego updatera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 nie pomyślałem, na xiaomi.eu zawsze to robiłem przez twrp, a że tu nie mam twrp nie pomyślałem że można podobnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 nie pomyślałem, na xiaomi.eu zawsze to robiłem przez twrp, a że tu nie mam twrp nie pomyślałem że można podobnieMożna o wiele prościej. W dziale Toturiale masz napisane jak zrobić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 przez aktualizator to banał, właśnie się aktualizuje. Za kilka dni jak odblokuję bootloader będzie już jak trzeba bez kombinacji Dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Zmieniła się animacja przy uruchamianiu telefonu. To znaczy nie ma żadnej jest duże logo MI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 W dniu 25.09.2021 o 19:41, olutus napisał: Galeria dalej po angielsku? Zarządzanie trybem ciemnym nadal się trzeba na klikać by listę rozwinąć? Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Co masz na myśli z tym "naklikaniem"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Mam na myśli to że nadal nie wyświetla się lista aplikacji. Trzeba klikać paluchem i czasem się lista rozwinie a czasem nie. Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Ale nie musisz tam nic klikać. Po prostu dotknij w miejscu pomiędzy Automatycznie dostosuj a poszczególne aplikacje i przesuń w górę, lista się pojawi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Teraz, zoltan78 napisał: Ale nie musisz tam nic klikać. Po prostu dotknij w miejscu pomiędzy Automatycznie dostosuj a poszczególne aplikacje i przesuń w górę, lista się pojawi. U mnie nawet nie trzeba nic klikać, po sekundzie/dwóch lista sama się pojawia 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 U mnie z reguły też, ale czasami faktycznie jej nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Ale nie musisz tam nic klikać. Po prostu dotknij w miejscu pomiędzy Automatycznie dostosuj a poszczególne aplikacje i przesuń w górę, lista się pojawi. Działa. Dzięki za podpowiedź. Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 W dniu 25.09.2021 o 12:46, sejfit napisał: Swoją drogą wiadomo coś o Enchanted Edition w Europie? Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Właśnie to ta wersja która udostępnili, sprawdź opis w aktualizatorze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 8 minut temu, zoltan78 napisał: Właśnie to ta wersja która udostępnili, sprawdź opis w aktualizatorze. U mnie właśnie opis to same poprawki sierpniowe 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 To prawda, listy zmian nie zaktualizowali sumiennie. Gdyby nie ten napis to pewnie nadal bym czekał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 @zoltan78 a jest już gdzieś do pobrania czy nadal tylko wersja z pliku?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 @sejfit na poprzedniej stronie są linki do pobrania wersja Global i EEA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 To jak to jest to enchanced to ja pierdziele xd jak zawieszał mi się ekran tak się zawiesza(brak reakcji na dotyk). Zmienili z ładnej animacji bootujacej na logo mi i dodali opcje w baterii na zasilanie/zrównoważony/ wydajność kij wie do czego i po co. Ehhh chłop mógł się wreszcie wyleczyć z Xiaomi to siedzi tu dalej bo ciężko o takie emocje co tym razem zepsuli jak w Xiaomi. Its over Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 To jak to jest to enchanced to ja pierdziele xd jak zawieszał mi się ekran tak się zawiesza(brak reakcji na dotyk). Zmienili z ładnej animacji bootujacej na logo mi i dodali opcje w baterii na zasilanie/zrównoważony/ wydajność kij wie do czego i po co. Ehhh chłop mógł się wreszcie wyleczyć z Xiaomi to siedzi tu dalej bo ciężko o takie emocje co tym razem zepsuli jak w Xiaomi. Its over Wiesz co w sumie to bez różnicy jaka to firma, jak siedziałem na Samsungach to z wypiekami na twarzy czekałem na to, co spier@& kolejna aktualizacja, ta sama sytuacja było przy oneplus. Z czego przy OP było dobrze przez 2 lata, potem już coraz więcej problemów. Tak że wydaje mi się że to tak zawsze i wszędzie.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 2 godziny temu, stereo0 napisał: To jak to jest to enchanced to ja pierdziele xd jak zawieszał mi się ekran tak się zawiesza(brak reakcji na dotyk). Nie miałem na żadnej wersji I na tej też nie mam takich problemów z ekranem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 2 godziny temu, stereo0 napisał: To jak to jest to enchanced to ja pierdziele xd jak zawieszał mi się ekran tak się zawiesza(brak reakcji na dotyk). Zmienili z ładnej animacji bootujacej na logo mi i dodali opcje w baterii na zasilanie/zrównoważony/ wydajność kij wie do czego i po co. Ehhh chłop mógł się wreszcie wyleczyć z Xiaomi to siedzi tu dalej bo ciężko o takie emocje co tym razem zepsuli jak w Xiaomi. Its over Gdzie masz ten tryb baterii zrównoważony etc? Bo nic nie widzę 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Gdzie masz ten tryb baterii zrównoważony etc? Bo nic nie widzę Chyba o to chodzi... Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Teraz, olutus napisał: Chyba o to chodzi... Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka No to nie mam tego 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 @zoltan78dziwne żebyś miał ten problem skoro bugi w miui są przydzielane losowo i u jednego jest a u drugiego "u mnie działa". Coś jak z tymi problemami z listą aplikacji w trybie ciemnym gdzie u mnie praktycznie od razu się pojawiają na każdym sofcie od premiery bez żadnego smyrania pustego miejsca https://android.com.pl/news/414819-xiaomi-problemy-z-dotykiem/amp/ @Bicow ustawieniach/ bateria pod zielonym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 1 minutę temu, stereo0 napisał: @zoltan78dziwne żebyś miał ten problem skoro bugi w miui są przydzielane losowo i u jednego jest a u drugiego "u mnie działa". Coś jak z tymi problemami z listą aplikacji w trybie ciemnym gdzie u mnie praktycznie od razu się pojawiają na każdym sofcie od premiery bez żadnego smyrania pustego miejsca https://android.com.pl/news/414819-xiaomi-problemy-z-dotykiem/amp/ @Bicow ustawieniach/ bateria pod zielonym Coś mnie Xiaomi w ciula zrobiło i nie dali mi tego 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Olej to. Bez tego ci źle działał Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 2 minuty temu, olutus napisał: Olej to. Bez tego ci źle działał Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Właśnie mi śmiga elegancko cały czas, nie mam powodów do narzekań aktualnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 U mnie też tego nie ma więc w zasadzie nie widzę żadnej zmiany, nawet w opisie romu nie ma że to Enchanted tylko że wersja stabilna 🥲Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 23 godziny temu, zoltan78 napisał: Ale nie musisz tam nic klikać. Po prostu dotknij w miejscu pomiędzy Automatycznie dostosuj a poszczególne aplikacje i przesuń w górę, lista się pojawi. Dokładnie to chciałem napisać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 2 godziny temu, sejfit napisał: U mnie też tego nie ma więc w zasadzie nie widzę żadnej zmiany, nawet w opisie romu nie ma że to Enchanted tylko że wersja stabilna 🥲 Ejjj jak Ty patrzysz, że nie widzisz. Zaznaczylem na czerwono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sejfit Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Ejjj jak Ty patrzysz, że nie widzisz. Zaznaczylem na czerwono. A o tak patrzęWysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Również nie mam napisu enchancedWysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts