Jump to content

Mi 11 - Official Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

13 godzin temu, misiek18186 napisał:

Bateria jak bateria zależy od użytkowania ja po tych wszystkich aktualizacjach jakoś nie widzę sporych różnic, średnio trzyma max 2 dni :)  

2 dni? To chyba fona w ogóle nie używasz :P

• Like 2
  • Confused 1

• 2 weeks later...

Czasem aktualizacja jest wycofywana z serwera i dopiero kolejna wersja jest udostępniana. U mnie też nie widzi aktualizacji ale póki co z 12.5.2 jestem zadowolony.

Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka

Godzinę temu, macko030 napisał:

Czy można w mi 11 włączyć panel informacyjny ze sktotami aplikacji tak jak mam w mi 9T Pro?4656c93cec95e76438e044451d964fc0.jpg

Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka

Na globalu nie, tylko Google, na Xiaomi.eu można 😂

• Like 1

6 minut temu, Uri0550 napisał:

Ja nie mam żadnego takiego panelu więc na pewno się da wyłączyć. Tylko nie pamiętam gdzie

Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka

Wyłączyć można, ale zmienić na ten od Xiaomi nie tylko można włączyć ten od Google 

34 minuty temu, stereo0 napisał:

Zmienili miejsce (X) od usuwania powiadomień xd w sumie wygodniejsze miejsce 

Jakieś zmiany w działaniu systemu zauważone czy potrafią byś jakieś ścinki delikatne? 

Chociaż nie to jest chyba jakiś bug. Przecież jedno na drugie nachodzi i można kliknąć nie to co się chce. Było na dole a teraz jest tu gdzie zaznaczyłem strzałka. Powiadomienia np z Whatsapp są według mnie z wysoko teraz i zasłania część dymka oczko aparatu. 

comment_1629707667JtVDbV6TXrr3XGPHWyoW2s

Edit. Tak powiadomienia są za wysoko. Aparat zasłania treść xd mam dość już tego xiaomi

Edited by stereo0

2 godziny temu, stereo0 napisał:

Chociaż nie to jest chyba jakiś bug. Przecież jedno na drugie nachodzi i można kliknąć nie to co się chce. Było na dole a teraz jest tu gdzie zaznaczyłem strzałka. Powiadomienia np z Whatsapp są według mnie z wysoko teraz i zasłania część dymka oczko aparatu. 

comment_1629707667JtVDbV6TXrr3XGPHWyoW2s

Edit. Tak powiadomienia są za wysoko. Aparat zasłania treść xd mam dość już tego xiaomi

Zainstalowałem sobie global eea i nie mam tego problemu co ty  :v

comment_1629707667JtVDbV6TXrr3XGPHWyoW2s.jpg
Też nie mam tego problemu.
A "X" jest na dole jak wcześniej.

26 minut temu, sejfit napisał:

Zaktualizowałem do 12.5.4.0 i znowu wróciły stare ikony Messnera, Spotify i discorda emoji849.png

Wyłącz w ustawieniach "globalne animacje ikon" pewnie masz włączone

• Like 1
  • Thanks 1

• 1 month later...