Jump to content

Ubijanie aplikacji mimo prawidlowych ustawień


Recommended Posts

Mam ustawione wszystko co trzeba jak na screenach i nadalem kazde mozliwe uprawnienie aplikacji batetia i spotyfi. Mimo to ubija mi te aplikacje po kilku godzinach i przez to nie dziala mi automatycxne odtwarzanie jak wsiadam do samochodu lub nie nalicxa mi zużycia baterii do statystyk. Przeszukalem cale forum i rozwiazania nie znalazlem. Męczę sie juz z tym od kilku miesiecy i kazde forum radzi zribic to co mam zrobione od początku i dalej mi ubija. 

 

Screenshot_2021-02-20-12-13-09-049_com.android.systemui.jpg

Screenshot_2021-02-20-12-12-42-717_com.miui.powerkeeper.jpg

Screenshot_2021-02-20-12-12-25-651_com.miui.securitycenter.jpg

Link to post
Share on other sites

Spójrz jak to u mnie wygląda, ja nie mam problemu. I jeszcze proponuję wyczyścić dane aplikacji oraz ponownie sparować przez Bluetooth telefon z samochodem. Zweryfikuj jeszcze w ustawieniach Spotify ustawienie "Spotify Connect w tle". No i zaktualizuj samą aplikację, bo widzę, że masz starszą wersję.

 

Screenshot_2021-02-21-10-06-46-612_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2021-02-21-10-07-02-742_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2021-02-21-10-07-56-835_com.miui.securitycenter.jpgScreenshot_2021-02-21-10-11-05-575_com.spotify.music.jpg

Edited by thomas1991
Link to post
Share on other sites
6 godzin temu, thomas1991 napisał:

Rozwiązało to problem?

 

Witam, podebnę się pod post. Mam identyczny problem z właśnie accubattery lecz on sie wyłącza w trakcie ładowania... 2 dni potrafi działać lecz co jakiś czas podczas ładowania potrafi się wyłączyć co psuje strasznie statystyki. Wszystko ustawione w telefonie tak jak powinno być. Lecz do tego juz przywykłem po ładowaniu sprawdzam po prostu czy jest w tle...

Gorzej ma sie sprawa z aplikacja mi fit którą mam sparowana z mi bandem i jezdze sporo na rowerze. Są dni że potrafi normalnie działać, oraz są dni że na 20km po 200m się wyłączy lub po 15km... Od tak bez jakiejś konkretnej zależności bo bym juz dawno wyłapał.

Telefon to poco f2 pro z najnowszym globalem, lecz na poprzednich aktualizacjach też się to działo.

Ktoś ma jakieś pomysły?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...