Jump to content

T-rex vs. Stratos 3

rm_125

Recommended Posts

Cześć

Mam już BIPa ponad 1,5 roku i rozglądam się za godnym następcą.
Właśnie te dwa zegarki są obecnie na topie i mam dylemat wiem że T-rex da się kupić za 350zł a Stratosa nawet za 500zł.

Pierwszą myślą był zakup T-rexa (gdybym się nie spóźnił miałbym go za 250zł ;() jego plusy to na pewno czas pracy bez obciążenia.

Stratos 3 więcej funkcji według mnie lepszy ekran bo ma mniejszy pobór mocy niż Amoled 

W sezonie wakacyjnym biegam co drugi dzień i chodzę na spacery i gdzieś widziałem porównanie, w którym przy dużej aktywności na GPS czas pracy T-rexa spada do czasu pracy Stratosa 3
30h vs 70h czasu pracy na GPS

Jakie są wasze odczucia?  

22 godziny temu, rm_125 napisał:

Właśnie te dwa zegarki są obecnie na topie i mam dylemat wiem że T-rex da się kupić za 350zł a Stratosa nawet za 500zł.

Pierwszą myślą był zakup T-rexa (gdybym się nie spóźnił miałbym go za 250zł ;() jego plusy to na pewno czas pracy bez obciążenia.

Powiedz kolego gdzie w takich cenach są T-Rexy, widzę na Ceneo Aliexpress oraz Pepper.pl cenę w okolicach 450 zł

Dnia 16.02.2021 o 09:34, Hawk1985 napisał:

Powiedz kolego gdzie w takich cenach są T-Rexy, widzę na Ceneo Aliexpress oraz Pepper.pl cenę w okolicach 450 zł

11 albo nawet 12 listopada jeden sprzedawca miał kupon i wychodziło 280zł do tego jakieś goodie i robi się 250.
Kwestia szczęścia 

EDYCJA:

Padło na Stratosa 3. 

Edited by rm_125
  • Like 1

• 4 weeks later...