gorzki Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) Dzień dobry wszystkim, Posiadam w użytku dwa telefony zarówno 9kę jak i 9T oba mają takie problemy jak opisuję niżej. Nie jestem super ekspertem w temacie ale poważnie zastanawiam się nad serwisem a w ostateczności rezygnacją i zwrotem tych telefonów. Natomiast zanim zacznę ten proces postanowiłem zapytać was o podpowiedź, być może coś mogę zrobić samodzielnie? Poradźcie proszę. Redmi 9: podczas rozmowy i przyłożeniu telefonu do ucha nie działa czujnik światła, telefon cały czas jest uruchomiony co powoduje, że uchem naciskamy różne opcje (brak naklejki, obudowy efekt ten sam) uruchamiając telefon w trybie głośnomówiącym głośnik co jakiś czas pyrka, tak jakby było jakieś sprzężenie dźwiękowe powiadomienia z aplikacji przychodzą z wielkim opóźnieniem, messanger czy gmail wyrzuca komunikaty czasem nawet po 30 minutach albo i dłużej co jakiś czas telefon wyłącza się pokazując co jakiś czas logo Miu, po czym się włącza, bywały sytuacje, że trwało to dłużej Redmi 9T: co jakiś czas rozłącza się podłączona słuchawka bluetooth, brak jakiejkolwiek informacji na ekranie, po prostu słuchawka traci połączenie co nie zdarzyło się nigdy w przypadku innych smartphone cyklicznie telefon się restartuje, pojawia się na chwilę logo miu i trudno stwierdzić z jakiego powodu dzieje się taka operacja gdyż na ekranie nie widać, żadnych dodatkowych informacji powiadomienia z aplikacji przychodzą z wielkim opóźnieniem, messanger czy gmail wyrzuca komunikaty czasem nawet po 30 minutach albo i dłużej nie zawsze pojawia się oznaczenie "kropeczką" na aplikacji która otrzymała jakieś powiadomienie, zachowuje się dość losowo Z góry dziękuję za wasze wskazówki, gdyż rozkładam ręce i nie bardzo wiem jak postąpić? Edited February 14, 2021 by gorzki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Jak nie chcesz tracić nerwów a masz możliwość zwrotu to zwracaj te dziewiątki i kup RN8Pro czy pocoX3Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts