ianquiet Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Cześć wszystkim, zakupiłem nowy Mi TV Stick i chciałem zainstalować nowe aplikacje. Traf chciał, że żadna z wyszukanych nie chce się zainstalować, cały czas "oczekują" (przykład na zdjęciu). Uruchamiałem urządzenie ponownie z poziomu urządzenia, wyjmowałem wtyczkę, rozłączałem i łączyłem Wi-Fi - nic. Jakieś rady, podobne sytuacje? Będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzL Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Podpinam się pod pytanie mam ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paraglobularna Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) Nie wiem na ile to prawda więc nie chce wprowadzac w błąd ale...chciałam kupic rodzicom i będąc w sklepie gośc mówił ze na sticka nie wgram innych aplikacji niż te które były juz wgrane. Zrecygnowałam i kupiłam im pełnego boxa. Widze jednak ze są problemy. Nie wiem tylko czy mówił o sklepie play czy innego żródła. Jak rozwiążecie to piszcie. Edited March 30, 2021 by Paraglobularna Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzL Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Na mi stick wszystko mi działa. Problem mam na mi box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venivia Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 U mnie pomogło odinstalowanie aktualizacji aplikacji "Sklep Google Play" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts