Jump to content

Wymiana wyświetlacza - proszę o opinie

raftter

Co byś zrobił z moim Mi 9T  

2 members have voted

1. 1. Co byś zrobił z moim Mi 9T

• Wymiana Amoled
      2
    • Wymiana TFT
      0
    • Sprzedaż rozbitka
      0

Recommended Posts

Niestety zstępny, właściciel słuchawki - upuścił ją.

Czarny ekran i już.

Zastanawiam się nad naprawą (wymianą) ale wydać 6 stówek na nowego Amoleda - strasznie boli.

Są oferty za pół tej ceny, ale dostajesz wtedy ekran TFT, coś za coś czyli nie ma czerni amoledowej, brak AoD oraz nie ma czujnika w ekranie.

Czy ktoś tak robił?

Jak odczucia?

Ja mam mieszane, bo sprzedam zwłoki za dwieście, dołożę 550 i mam nowego POCO X3 6/64.

Korci mnie to strasznie, bo sam takiego używam - jest spoko.

Wiadomo, że jedną półkę albo półtorej niżej, ale jak pomyślę że po przecudnej wymianie ekranu - wszystko cacy, nówka sztuka itd. - znowu wypadnie mu z ręki, to mi ciarki przechodzą.

Najbardziej proszę o opinię użytkowników po wymianie na ekran LCD (jeśli są tacy), ale inne głosy również mile widziane.

P.S. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że moje hasło przewodnie brzmi "Słuchawka może kosztować do tysiąca złotych i już" Ja POCO X3, żona RN8T, córka RN8Pro i tylko synu mnie nakręcił na coś droższego - mówili o tym " Ironia losu" czy jakoś tak.

• 1 month later...

Dziękuję za zainteresowanie tematem i ogromną ilość głosów w ankiecie.

Oczywiście mam świadomość że to był ogromny wysiłek - zagłosować lub kliknąć krótką odpowiedź.

A tak dla potomnych:

Wygrała opcja nieuwzględniona w ankiecie - zamiast fabrycznego wyświetlacza, znajomy telefononaprawiacz wymienił ekran na OLED za 400 złociszy.

Właściciel zachował całą funkcjonalność słuchawki - jak to określił "może kontrast ciut gorszy".

EOT