raftter Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Niestety zstępny, właściciel słuchawki - upuścił ją. Czarny ekran i już. Zastanawiam się nad naprawą (wymianą) ale wydać 6 stówek na nowego Amoleda - strasznie boli. Są oferty za pół tej ceny, ale dostajesz wtedy ekran TFT, coś za coś czyli nie ma czerni amoledowej, brak AoD oraz nie ma czujnika w ekranie. Czy ktoś tak robił? Jak odczucia? Ja mam mieszane, bo sprzedam zwłoki za dwieście, dołożę 550 i mam nowego POCO X3 6/64. Korci mnie to strasznie, bo sam takiego używam - jest spoko. Wiadomo, że jedną półkę albo półtorej niżej, ale jak pomyślę że po przecudnej wymianie ekranu - wszystko cacy, nówka sztuka itd. - znowu wypadnie mu z ręki, to mi ciarki przechodzą. Najbardziej proszę o opinię użytkowników po wymianie na ekran LCD (jeśli są tacy), ale inne głosy również mile widziane. P.S. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że moje hasło przewodnie brzmi "Słuchawka może kosztować do tysiąca złotych i już" Ja POCO X3, żona RN8T, córka RN8Pro i tylko synu mnie nakręcił na coś droższego - mówili o tym " Ironia losu" czy jakoś tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 W oficjalnym serwisie wymiana wyświetlacza do Mi9 SE kosztowała 450 zł nie sądzę, aby wymiana Mi 9 T była dużo droższaWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 Dziękuję za zainteresowanie tematem i ogromną ilość głosów w ankiecie. Oczywiście mam świadomość że to był ogromny wysiłek - zagłosować lub kliknąć krótką odpowiedź. A tak dla potomnych: Wygrała opcja nieuwzględniona w ankiecie - zamiast fabrycznego wyświetlacza, znajomy telefononaprawiacz wymienił ekran na OLED za 400 złociszy. Właściciel zachował całą funkcjonalność słuchawki - jak to określił "może kontrast ciut gorszy". EOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts