Krzysiek 1 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Hej. Dosyć często w pracy nie mam zasięgu. Po odzyskaniu sygnału nie dostaję żadnej informacji że ktoś dzwonił do mnie. Trochę to problemowe, bo dzwoniono do mnie, a ja nic o tym nie wiem, ponieważ nie dostaję żadnej wiadomości SMS. Próbowałem znaleźć coś w ustawieniach ale jakoś nie wychodzi. Może ktoś wie jak ustawić takie powiadomienie, telefon redmi Note 9 pro, mam od dwóch tygodni. Poza tym na razie wszystko ok. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_broda Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 A czy w skrzynce masz ustawione wysyłanie SMS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Jakie masz miui ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Powiadomienia włącza się u operatora.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Wiem że w Orange jest taki myk że dostaje sięA. SMS że ktoś dzwonił (gdy Ty rozmawiałeś przez telefon z kimś innym) B. Ze ktoś zakończył rozmowę Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts