anemusek Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 U mnie poszło bez problemów. Pewnie wywala się na konkretnych setupach albo macie inną wersję miui. Czasem tak było, że w Polsce nie znajdywał na wielu urządzeniach aktualizacji, a zaciągał aktualizacje apek systemowych pod już zaktualizowana wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 (edited) Ja mam 13.0.7 eea problem u mnie dalej występuje. Edit W końcu samo się ogarnęło i aktualizacja się zainstalowała. Edited August 5, 2022 by Matheo Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo88 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Witam. Ponownie jak u was z baterią na miui 13 lepiej niż na 12.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalpl7 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 (edited) Cześć, czy jest możliwe wykonanie pełnego backupu urządzenia np TWRP i taka kopie przerzucić na PC? tak abym mógł wrócić z MIUI 13 do 12 jakby się okazało, że coś się pitoli? Chodzi mi o przywrócenie stanu 1 do 1 tak jak jest teraz z totalnie wszystkimi apkami, ustawieniami, storage itd jak snapshot. Edited September 22, 2022 by michalpl7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 Przede wszystkim, żadna kopia nie zrobi 1/1 choćby właśnie ustawień apek, Jest sporo apek których ustawienia nie zostaną skopiowanie , nie wspominając np o login/hasło w danej apce. A są też i takie apki które w ogóle nie są zawierane w backupie.Dodatkowo są też nie rzadkie przypadki, że po przywróceniu kopii co niektóre apki się wykładają i trza je i tak wtedy na czysto instalować.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalpl7 Posted September 22, 2022 Share Posted September 22, 2022 @Netoper czyli nie ma opcji aby zrobić taką idealną kopię i cofnąć się wygodnie z A13 do A12? To słabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 No niestety takiej pełnej pełnej kopii przywrócić się nie da, zawsze się coś wyłoży. O ile sam system to bez problemu ale właśnie z aplikacjami są jaja.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
R11 Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Warto wymieniać mi 11 na 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 2 godziny temu, R11 napisał: Warto wymieniać mi 11 na 12? Zdecydowanie nie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osama Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Siemanko, mam dziwny problem z Mi11, po aktualizacji na Miui14 zaczęły dziać się dziwne rzeczy z dźwiękiem, po rozmowie telefonicznej tracę całkowicie dźwięk w telefonie, żaden głośnik ani mikrofon nie działa, pomaga dopiero ponowne uruchomienie, czasem telefon działa cały dzień ok a innym razem przy przeglądaniu czegokolwiek z dźwiękiem, ten znika, albo przestaje działać dolny głośnik i wtedy mam MONO. Zawsze ponowne uruchomienie pomaga, najlepsze jest to że pierwszy raz zrobiłem hardreset przy aktualizacji więc teym bardziej powinno wszystko grać, wcześniej nigdy nie robiłem i wszystko było ok. Aktualna wersja w której problem nadal występuje. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
smutny_rzepak Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Mam pytanie wiek ktoś jak włączyc drugą przestrzeń na telefonie Xiaomi MI11 SYSTEM to MIUI13.0.4 Jeśli nie wiadomo to kiedy będzie aktualizacja z tą funkcją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 10 minut temu, smutny_rzepak napisał(a): Mam pytanie wiek ktoś jak włączyc drugą przestrzeń na telefonie Xiaomi MI11 SYSTEM to MIUI13.0.4 Jeśli nie wiadomo to kiedy będzie aktualizacja z tą funkcją? W ustawieniach nie ma tej opcji (w Funkcjach specjalnych bądź w Dodatkowych ustawieniach)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smutny_rzepak Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 6 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: W ustawieniach nie ma tej opcji (w Funkcjach specjalnych bądź w Dodatkowych ustawieniach)? Nie na szukałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osama Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Siemanko, mam dziwny problem z Mi11, po aktualizacji na Miui14 zaczęły dziać się dziwne rzeczy z dźwiękiem, po rozmowie telefonicznej tracę całkowicie dźwięk w telefonie, żaden głośnik ani mikrofon nie działa, pomaga dopiero ponowne uruchomienie, czasem telefon działa cały dzień ok a innym razem przy przeglądaniu czegokolwiek z dźwiękiem, ten znika, albo przestaje działać dolny głośnik i wtedy mam MONO. Zawsze ponowne uruchomienie pomaga, najlepsze jest to że pierwszy raz zrobiłem hardreset przy aktualizacji więc teym bardziej powinno wszystko grać, wcześniej nigdy nie robiłem i wszystko było ok. Aktualna wersja w której problem nadal występuje. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu TapatalkaSerio nikt nie ma problemu z utratą dźwięku w Mi11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 z zanikaniem dźwięków systemowych problem był kilka wersji rozwojowych temu ... od tego czasu brak tych objawów (mi 11) wywalało np dzwonki dźwięki SMS dźwięki związane z odblokowywaniem ekranu itp. za to dźwięki w aplikacjach były ok ... pomagał oczywiscie restart sprzętu ... bywało że robiłem tak dwa razy w tygodniu czasami raz ... ale jak pisałem już od kilku wersji dev beta nie zdarzylo się to ani razu więc wygląda na to że Xiaomi ten problem rozwiązało ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Pamiętaj tylko, że xiaomi.eu w dużej mierze budowane jest na chińskim ROMie. Global to już inna para kaloszy. To, że coś działa na chińskim ROMie, nie oznacza, że działać będzie na Globalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 10 godzin temu, Adam Błażejewski napisał(a): Pamiętaj tylko, że xiaomi.eu w dużej mierze budowane jest na chińskim ROMie. Global to już inna para kaloszy. To, że coś działa na chińskim ROMie, nie oznacza, że działać będzie na Globalu. I odwrotnie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
basstek1 Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Testował ktoś soft z kwietnia? jak ze stabilnością? wczesniej miałem problem z powiadomieniami, górną belką... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 5 godzin temu, basstek1 napisał(a): Testował ktoś soft z kwietnia? jak ze stabilnością? wczesniej miałem problem z powiadomieniami, górną belką... z powiadomieniami nie ma problemów - przynajmniej na wersji rozwojowej dev beta - nie wiem jak to wygląda na stabilnej - trzeba by zerknąć co tam piszą załoganci stabilność - żadnych problemów - górna belka też wszystko ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Posted Sunday at 19:37 Share Posted Sunday at 19:37 Hej mam do was pytanie, obecnie mam mi 11 z softem HyperOS 1.0.5.0.UKBEUXM, czy jest sens i powód żebym w nim odblokował bootloader i przez fastboot wgrał najnowszy soft OS1.0.4.0.UKBCNXM - Android 14 ? Jakieś korzyści i nowe funkcje w tym systemie będą ? Czy będzie to starszy system ze starszymi poprawkami i lepiej nic nie ruszać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts