Xayen 0 Posted January 24 Report Share Posted January 24 Witam mam problem, nie wiem czy nie doszukałam się tej opcji w telefonie czy po postu się nie da.. Jak zmienić by na pasku stanu zamiast tych 3 kropek widoczne były aplikacje z których pochodzą powiadamianie Link to post Share on other sites
FromWP 1,504 Posted January 24 Report Share Posted January 24 33 minuty temu, Xayen napisał: czy po postu się nie da.. Nie da się bez zmniejszenia wyświetlania o pasek z obiektywem (Ukryj i przenieś pasek statusu w Centrum kontroli &panel powiadomień). W trzech kropkach są te które się nie mieszczą. Za dużo tego masz. Po ściągnięciu belki w dól powinny być widoczne. Link to post Share on other sites
Xayen 0 Posted January 25 Author Report Share Posted January 25 Mam włączoną tą opcje Ukryj i przenieś pasek statusu i nadal mam te kropki, wiem ze chodzi o to ze za duzo powiadomień temu są kropki ale w poprzednim modelu miałam tak że cały pasek statusu był zawalony ikonkami z aplikacji z jakimś powiadomieniem a teraz muszę ściągnąć w dół żeby zobaczyć jaka to aplikacja Link to post Share on other sites
simcold 200 Posted January 26 Report Share Posted January 26 Dnia 24.01.2021 o 16:41, Xayen napisał: Witam mam problem, nie wiem czy nie doszukałam się tej opcji w telefonie czy po postu się nie da.. Jak zmienić by na pasku stanu zamiast tych 3 kropek widoczne były aplikacje z których pochodzą powiadamianie Xposed + customiuizer. Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts