NRGizer Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Zauważyłem ze dialer losowo wybiera kontakty. Przykładowo mam w kontaktach takie osoby: szyby okna szyby Wybieram wiec na klawiaturze numerycznej 7992 (czyli słowo szyb) i pokazuje sie tylko ten drugi wpis... Co ciekawe wpisanie 79929 (szyby) sprawia ze drugi wpis tez sie pokazuje. To tylko przykład - mnóstwo kontaktów nie zostaje odnalezionych. Np kontakt Marta Dyspozytor znajduje sie po słowie dyspozytor (3977699_ ale po słowie Marta (62782) juz nie... Mam kontakt w a nim dwa numery (komorka oraz słuzbowy) Słuzbowy jest wybrany jako domyslny. Po znalezieniu kontaktu i nacisnieciu słuchawki telefon nawiazuje polaczenie z tym drugim numerem. WTF? Jak sprawić zeby telefon zaczał respektować moj wybór numeru defaultowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Nie ma potrzeby zakładania wątku skoro piszesz w innym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts