pkonrad 568 Posted February 16 Report Share Posted February 16 2 minuty temu, EFG napisał: Nie odpowiadał mi dialer, kontakty, smsy od Googla.... To jeśli sama nie potrafisz sobie przywrócić telefonu do życia, pozostaje ponowne odesłanie do Mi Center. Link to post Share on other sites
andrzej78 23 Posted February 17 Report Share Posted February 17 (edited) 12 godzin temu, EFG napisał: Nawet bym się nie odważyła gmerać... Wie ktoś może gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto ma o tym pojęcie? Tylko wysyłka do Wrocławia mi została? Problemem jest brak TWRP, które zostało usunięte przy aktualizacji do androida 11. Miałem to samo w swoim egzemplarzu. Jeśli miałaś kiedykolwiek do czynienia z adb to można to łatwo naprawić uruchamiając telefon w trybie recovery przez fastboot korzystając z komendy fastboot boot twrp.img Tutaj masz szczegółową instrukcję jak to zrobić. UWAGA: Ciebie dotyczą tylko punkty od 1 do 4. wykonanie dalszych punktów instrukcji skończy się przywróceniem telefonu do ustawień fabrycznych i usunięciem zawartości pamięci Jeśli to jednak dla Ciebie czarna magia odezwij się na priv. Jestem z W-wy i postaram się pomóc. Edited February 17 by andrzej78 1 Link to post Share on other sites
Pablo89 0 Posted February 20 Report Share Posted February 20 Hej dzisiaj przy aktualizacji system wszedł mi do fastboot i nic nie pomaga, wersja android 11 Xiaomi polska Link to post Share on other sites
andrzej78 23 Posted February 21 Report Share Posted February 21 19 godzin temu, Pablo89 napisał: Hej dzisiaj przy aktualizacji system wszedł mi do fastboot i nic nie pomaga, wersja android 11 Xiaomi polska Instrukcję masz powyżej. Proponuję tylko użyć recovery, które na pewno działa z androidem 11. Można je pobrać stąd. Plik vbmeta z powyższej instrukcji jest ok. Link to post Share on other sites
Hank 1 Posted February 21 Report Share Posted February 21 (edited) Wygląda na to że aktualizacja 12.1.1.0.wprowadza kodek dźwięku LHDC, czyli w pełni będzie można wykorzystać potencjał słuchawek Mi Air 2S. Edited February 21 by Hank Link to post Share on other sites
Kacper Skrzypek 2,111 Posted February 22 Report Share Posted February 22 To, że taka opcja jest w opcjach programisty, niekoniecznie oznacza, że dany telefon akurat wspiera LHDC. Może nie wspierać. Link to post Share on other sites
Hank 1 Posted February 23 Report Share Posted February 23 A jednak wspiera Mi Note10Lite <> LHDC źródło: https://www.youtube.com/watch?v=LET5gZxPFeM 1 Link to post Share on other sites
pjoter4825 0 Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago Czy po aktualizacji macie problem ze telefon zaprzestaje ładować się i staje na 98%? Po chwilowym odłączeniu od ładowarki i ponownym podłączeniu ładuje się już do 100%. Link to post Share on other sites
tomayw 5 Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Nic takiego nie zauważyłem... Link to post Share on other sites
Recommended Posts