arx Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Witajcie. Po updade do V6 mam stały problem z informacją o stanie naładowania baterii np. pokazuje 36% robię restart i już są tylko 2%. Mam MIUI 5.5.8 Wysłane z mojego HM 1S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianneekk Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) Witam, telefon: Xiaomi Redmi 1S system: MIUI 5.5.15 [na poprzednich też się ten problem pojawiał, rzadziej ale również]. Problem dotyczy wskaźnika baterii. Ostatni zaobserwowany przypadek: stan 51%, połączyłem się z Wi-Fi, sprawdziłem pocztę, wiadomości na fb po czym wyświetlił się komunikat o niskim poziomie baterii 5..., 4..., 3% [spadał]. Rozłączyłem się z siecią, restart telefonu, stan baterii ok.30%, blokada. Po kilku minutach przerwy w użytkowaniu i po odblokowaniu wskaźnik pokazywał ok.40%, a po kilku następnych minutach ok.50%. Również zaobserwowałem przypadki, kiedy przez cały dzień wartość wskaźnika nie ulega zmianie. Dopiero po restarcie wyświetla się znacznie mniejsza. Sugestie? Będę wdzięczny, pozdrawiam. Edited May 21, 2015 by mianneekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts