Dark_dark Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Witam, Mam pytanie odnośnie nadawania uprawnień aplikacji. Mam zegarek Samung Galaxy Watch,a aplikacji z nim współpracująca to Galaxy Waerable. W momencie czyszczenia aktywnych aplikacji czyli między innymi Wearabla zostaje ona wyłączona, co powoduje rozłączenie telefonu z zegarkiem. Czy jest możliwość nadania takich uprawnień aplikacji żeby nie wyrzucało jej z aktywnych aplikacji? Zależy mi na tym żeby działała ciągle w tle. Pozdrawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 @Dark_dark a o założeniu kłódki na aplikacje słyszałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 2 godziny temu, Dark_dark napisał: Czy jest możliwość nadania takich uprawnień aplikacji żeby nie wyrzucało jej Po uruchomieniu czyszczenia przytrzymaj to Wearable i dodaj do wyjątków. To jest równoznaczne z założeniem kłódki na ekranie ostatnich aplikacji. Jak masz Galaxy to powinieneś mieć jeszcze plugin który tez trzeba by zablokować. Otwórz Panel sterowania, wejdź w ustawienia, Przyspieszenie prędkości, tam pokazywanie wszystkich aplikacji i dodaj plugin do wyjątków. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_dark Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 (edited) 30 minut temu, FromWP napisał: Otwórz Panel sterowania, wejdź w ustawienia, Przyspieszenie prędkości, tam pokazywanie wszystkich aplikacji i dodaj plugin do wyjątków. Ok znalazłem Panele sterowania, oraz przyspieszenie prędkości. Tylko nie wiem czemu nic nie pojawia się w wyjątkach Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Edited January 14, 2021 by Dark_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 9 minut temu, Dark_dark napisał: nie widzę u siebie w telefonie czegoś takiego jak przyspieszenie prędkości i panel sterowania Panel sterowania (Security) to nie w ustawieniach, musisz mieć gdzieś ikonę. Przyspieszenie prędkości (Boost speed) też jest w Panelu sterowania, nie ustawieniach. 18 minut temu, Dark_dark napisał: Tylko nie wiem czemu nic nie pojawia się w wyjątkach Ale jest w zablokowanych aplikacjach, to jest równoznaczne z wyjątkami. Powinno wystarczyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_dark Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 @FromWP Bardzo dziękuje za pomoc. Wszystko działa. Zegarka od wczoraj mi nie rozłączyło. Pozdrawiam. Temat do zamknięcia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts