klj Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Cześć, Jestem posiadaczem telefonu Xiaomi MI A2 od ponad roku i do tej pory funkcjonował bezproblemowo. Niestety od wczoraj mam problemy z wykonywaniem/odbieraniem połączeń. Gdy dzwonię to po wybraniu numeru telefon kończy połączenie, u odbiorcy połączenia wygląda to tak jakbym tylko "puścił sygnał". Natomiast gdy ktoś do mnie dzwoni to po odebraniu połączenia zostaje ono automatycznie zakończone. System jest zaktualizowany do najnowszej wersji. Czy spotkał się ktoś z podobnym problem i byłby w stanie pomóc mi w rozwiązaniu tej usterki? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z... To nie jest opis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 @klj jeśli problem występuje od wczoraj to czy nie wykonywałeś jakiś operacji na telefonie - aktualizacja/instalowanie nowych aplikacji? Druga sprawa, żeby wykluczyć problem z karta SIM zobacz jak zachowuje się telefon z inną kartą SIM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts