marlenam Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 witam, mam problem otóż od bardzo długiego czasu nie dochodzą smsy wysyłane z redmi 8 na inny model redmi. informacja jest ciagle ta sama ,że wywyłam. do innych dochodzą bez problemu... proszę o pomoc bo nigdzie niemożna dostać fachowej informacji wszystkie aktualizacje mam aktualne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 2 godziny temu, marlenam napisał: nie dochodzą smsy wysyłane z redmi 8 na inny model redmi. Przełóż kartę SIM do innego telefonu i wyślij sms, zobacz czy dojdzie. Będziesz miał wtedy odpowiedź czy to wina z Twoim Redmi czy innym Redmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts