Hardkorowy Marcin Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Witam ! Zakupiłem taki oto pokrowiec http://www.aliexpress.com/item/Smart-Flip-Cover-PU-Leather-Open-Window-Case-For-Xiaomi-Hongmi-Redmi-Red-Rice-Note-5/2054065540.html Jak widzicie odbieranie rozmów odbywa się po przesunięciu palcem w lewą lub w prawo a w naszym Note fabrycznie jest przecież do góry. Podobna sprawa w ogóle ma się z tym okienkiem , jak ustawić żeby nasz Xiaomi przechodzi w tryb smartcover , po zamknięciu nic się nie dzieje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 W ustawieniach włączasz opcje SmartCover, ze zwykłym działa idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Marcin Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Dasz screena ? ja nie widze tej opcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Masz port? Rozpędziłem się, zapomniałem, że nie tylko Xiaomi ma MIUI v6, ale ta opcja jest w słuchawkach Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Marcin Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 No właśnie nie ma , w tym problem , dlatego się pytam , może w jakimś przyszłym uptade będzie ta funkcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Marcin Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 Czyli poprzednio ci działało na V5 jak odpaliłeś opcje SmartCover a w V6 ta opcja znikła tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Poprzednio to było automatyczne włączone, a jakoś od miesiąca opcja jest domyślnie wyłączoną i tyle. Nie masz jej w menu, bo nie masz telefonu xiaomi. Jak dev sprytny to może i doda, ale samo się nie pojawi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Poprzednio to było automatyczne włączone, a jakoś od miesiąca opcja jest domyślnie wyłączoną i tyle. Nie masz jej w menu, bo nie masz telefonu xiaomi. Jak dev sprytny to może i doda, ale samo się nie pojawi.. Jak to nie ma telefonu Xiaomi, przecież ma redmi note Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu_ Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 (edited) tez posiadam redmi note 4g single SIM i także tej funkcji niemam Edited May 15, 2015 by krzychu_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardkorowy Marcin Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 Napisali mi że mam zainstalować jakiś theme z opcją horyzontalnego odbierania połączeń ? Istnieje coś takiego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts