Pivson Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 (edited) Cześć, Zakupiłem ostatnio Fiio BTR3K i mam z nim pewien problem. Otóż po sparowaniu z telefonem wykrywa jedynie muzykę z aplikacji Fiio Music natomiast z każdej innej już nie. I tak z Powerampa oraz ze Spotify muzyka nadal jest odtwarzana przez głośnik telefonu. Spotkał się ktoś z podobnym problemem i jakoś go rozwiązał? Bardzo proszę o pomoc. Edited January 11, 2021 by kamillm Poprawa czytelności Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 17 godzin temu, Pivson napisał: wykrywa jedynie muzykę z aplikacji Fiio Music Nie jest to przypadkiem celowe ograniczenie producenta, żeby korzystać wyłącznie z jego aplikacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivson Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 Raczej nie. Zainstalowałem apkę do wymuszenia tego aby sygnał wyjściowy był wysyłany jednak po BT. Pomogło ale słabo, że potrzebna jest jeszcze jedna apka. Chyba, że mogę się jakoś dokopać w ustawieniach do outputów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 @Pivson a co wyświetla się po połączeniu przez bluetooth w telefonie w ustawieniach? Jaki jest opis pod nazwą urządzenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts