mrosi 1,343 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9 (nazwa kodowa: cepheus). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI9_V12.0.6.0.QFACNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. 1 Link to post Share on other sites
ad2222 0 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Mam nietypową konfigurację, 8/128GB, próbowałem zainstalować MIUI 12 i po uruchomieniu zaraz się zrestartował i przeszedł do TWRP. Może jakiś inny ROM mam ściągnąć do tego modelu? Link to post Share on other sites
QBAQ 253 Posted January 23 Report Share Posted January 23 @ad2222co jest nietypowego w tej konfiguracji? Masz Mi9 to masz Mi9. Instalowałeś na poprzednią wersję, czy jak? Więcej szczegółów. Generalnie Full Wipe w TWRP z reguły pomaga. (No i najnowsze TWRP koniecznie) Link to post Share on other sites
ad2222 0 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Na szczęście zadziałało ściągnięcie wersji global 12 i jej instalacja przez TWRP) Na razie dam sobie spokój z aktualizacjami, za dużo nerwów mnie to kosztowało Link to post Share on other sites
rock'n'rolla 286 Posted February 16 Report Share Posted February 16 Czy działa Wam AOD na stabilnej wersji ROM? Mi nie wyświetla powiadomień z aplikacji ani animacji powiadomień. Link to post Share on other sites
jankesik 0 Posted March 30 Report Share Posted March 30 Brak jest certyfikatu "Play Protect" co uniemożliwia skonfigurowanie Google pay. Czy jest jest to problem tego ROM w wersji stable?? Link to post Share on other sites
Hellborg 1 Posted April 6 Report Share Posted April 6 Czy to normalne, ze w Opcjach programisty funkcja "zainstaluj przez USB" jest stale włączona? Jeśli wyłączę to wychodząc z powrotem do ustawień głównych i ponownie wchodząc do opcji programisty widzę, ze suwak "zainstaluj przez USB" jest ponownie włączony. Wydaje mi się, ze dopóki tego pierwszy raz nie włączyłem, to był stale wyłączony. Link to post Share on other sites
AndrzejKu 2 Posted Saturday at 12:51 PM Report Share Posted Saturday at 12:51 PM Mam tak samoWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts