szablix Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Witam Od wczoraj walczę z wgraniem poprawnie działającego TWRP i za każdym razem kończy się [quote]your system has been destroyed[/quote] Próbowałem wgrać twrp z tego linku dokładnie twrp_joyeuse.img oraz z tego linku TWRP RN9P BY CUVETTO.img Metodę wgrywania brałem z Instalacja Xiaomi.eu - poradnik + małe FAQ (dla telefonów 2016-2020 i nowszych) 1. fastboot flash recovery nazwa_naszego_pliku.img 2. fastboot reboot Po próbie uruchomienia z przycisków recovery wywala bład jak na wstępie. :/ i za każdym razem kończy się na wgraniu romu przez mi flasha Czy ktoś może powiedzieć co robię źle ?? albo może podesłać działające w 100% twrp ? Problem rozwiązany Jakby ktoś miał takie same problemy jak powyżej opisałem. Z tego tematu wg punktów podanych poniżej, niech spróbuje zainstalować. U mnie poszło za pierwszym razem. (Miałem standardowe recovery) Cytat c) by second type automatic installer, using an EXE program in WindowsDownload second type automatic installer: a) EN/RUb) EN/RUInstallation instructions:- Extract ZIP file- Switch the phone to Fastboot mode- Connect your phone to your computer- Run flash_twrp.bat from the extracted ZIP file and click Enter 3 times in the black window- Switch off / restart the phone after installation Dodatkowo jakby ktoś się przestraszył języka rosyjskiego to wg tej strony bez problemu zmieni na angielski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts