sapcio7 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Witam od niedawna posiadam Mi box s i mam pewien problem z usb. Chodzi o to, że usb przestaję działać gdy box jest przez kilka godzin w czuwaniu, po restarcie urządzenia wejście działa poprawnie ale po kolejnym wyłączeniu i kilku godzinnej przerwie sytuacja się powtarza. Czy są gdzieś ustawienia w menu które powodują usypianie usb? czy ktoś zna jakieś rozwiązanie na mój problem? czy pozostaje tylko serwis? Edited December 26, 2020 by sapcio7 Literówka w tytule Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelG7 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Nie ma, niestety ten typ tak ma, żeby było śmieszniej, u mnie odłączanie USB jest losowe i nie występuje za każdym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapcio7 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Szkoda bo zależy mi na podłączonej klawiaturze pod usb, serwis pewnie i tak się wypnie i zwróci bez naprawy jako sprawny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts