[email protected] Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Cześć, zakupiłem robota Viomi Robot Vacuum S9. Nie jestem w stanie go podłaczyc ani do apki Xiaomi Home, ani do Viomi Robot. Viomi Robot nie wyszukuje urządzenia, przy próbie ręcznego podłączenia twierdzi, że wybrana została zła sieć. Przy próbie dodania robota do Xiaomi Home, przede wszystkim nie mam takiego modelu do wyboru. Po przejściu na region China, do wyboru dostaje robota Alpha 1 (wygląda identycznie i w niektórych recenzjach S9 jest tak nazywany), ale nie jestem w stanie go podłączyć. Przy próbie ręcznego dodania (połączenie reczne wifi), aplikacja prosi o podłączenie do sieci viomi-vacuum-v17_miapxxxx, tymczasem siec mojego robota to viomi-vacuum-v18_miapxxxx. Jakiś pomysł na to ? Pozdrawiam Patryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. "Problem z..." to nie opis problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-tom Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Mam to samo, walczę już trzy dni. Coś gdzieś czytałem o Wi-Fi 2,4 GHz, ale w tej kwestii to nie o to chodzi. Podobno zgłoszony problem, mają się w poniedziałek tym zająć, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts