Jump to content

Brak możliwości wysłania/odebrania MMS przez transmisje danych - xiaomi mi 10 lite

Psycha

Recommended Posts

Hej,

Od dłuższego czasu nie mogę odbierać ani wysyłać MMS na transmisji danych. Sprawdzałam już APN, wszystko mam dobrze ustawione, od dzisiaj telefon mam w innej sieci i problem nadal występuje. Gdy mam WiFI wszystko działa, mogę wysyłać i odbierać, jak przełączę na transmisję danych to koniec. 

Jakiś pomysł co mogłam źle zrobić? Na początku wszystko działało, nie umiem skojarzyć kiedy przestało działać.

Edited by Psycha

• Psycha changed the title to Brak możliwości wysłania/odebrania MMS przez transmisje danych - xiaomi mi 10 lite
Dnia 19.12.2020 o 10:59, Psycha napisał:

Hej,

Od dłuższego czasu nie mogę odbierać ani wysyłać MMS na transmisji danych. Sprawdzałam już VPN, wszystko mam dobrze ustawione, od dzisiaj telefon mam w innej sieci i problem nadal występuje. Gdy mam WiFI wszystko działa, mogę wysyłać i odbierać, jak przełączę na transmisję danych to koniec. 

Jakiś pomysł co mogłam źle zrobić? Na początku wszystko działało, nie umiem skojarzyć kiedy przestało działać.

Wrzuć proszę screena z apn :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...