Psycha Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 (edited) Hej, Od dłuższego czasu nie mogę odbierać ani wysyłać MMS na transmisji danych. Sprawdzałam już APN, wszystko mam dobrze ustawione, od dzisiaj telefon mam w innej sieci i problem nadal występuje. Gdy mam WiFI wszystko działa, mogę wysyłać i odbierać, jak przełączę na transmisję danych to koniec. Jakiś pomysł co mogłam źle zrobić? Na początku wszystko działało, nie umiem skojarzyć kiedy przestało działać. Edited December 22, 2020 by Psycha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doki Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Dnia 19.12.2020 o 10:59, Psycha napisał: Hej, Od dłuższego czasu nie mogę odbierać ani wysyłać MMS na transmisji danych. Sprawdzałam już VPN, wszystko mam dobrze ustawione, od dzisiaj telefon mam w innej sieci i problem nadal występuje. Gdy mam WiFI wszystko działa, mogę wysyłać i odbierać, jak przełączę na transmisję danych to koniec. Jakiś pomysł co mogłam źle zrobić? Na początku wszystko działało, nie umiem skojarzyć kiedy przestało działać. Wrzuć proszę screena z apn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycha Posted December 22, 2020 Author Share Posted December 22, 2020 Problem został rozwiązany. Tak długo bawiłam się w telefonie, aż się naprawiło. Możemy zamknąć temat, dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts