elbargor Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Cześć, od wczoraj jestem posiadaczką mi band 4. Wszystko działa jak powinno, powiadomię ka SMS czy telefonu się pojawiają. Natomiast w aplikacjach messenger i na instagramie pojawia się komunikat, że powiadomienia są zablokowane w Europie i pracują nad tym. Od długiego czasu coś takiego jest? A może to ja coś zablokowałam? W powiadomieniach na aplikacji mi fit mam dodane powiadomienia właśnie z nich i nie mam wyciszonego trybu nie przeszkadzać nie ukrywam, że zależało mi jeśli chodzi o powiadomienia, żeby pokazywało mi kto pisze do mnie na messengerze i kto dzwoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ogólna awaria jest Messengera.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbargor Posted December 17, 2020 Author Share Posted December 17, 2020 Od dawna ona jest? Zastanawiam się ile będą w takim razie to naprawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Do Wigilii pewnie naprawią Tydzień temu też była awaria, może ta obecna to pokłosie.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbargor Posted December 17, 2020 Author Share Posted December 17, 2020 22 minuty temu, Netoper napisał: Do Wigilii pewnie naprawią Tydzień temu też była awaria, może ta obecna to pokłosie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Dziękuję bardzo za odpowiedź 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts