Stasiu Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Witam, Niedawno zakupiłem Xiaomi Sensor Set i wszystko działała poprawie, pojawił się jednak problem z połączeniem dokupionego przycisku Aqara Wireless Remote Switch do bramki z zestawu sensorów. Bramka jak i przycisk są wspierane przez ZiggBee, a w opisie przycisku było napisane o bezproblemowym połączeniu. Po wejściu do aplikacji, gdy chcę dodać przycisk dostaję informację "Centrum kontroli Mi urządzenie nie jest zgodne". Czy ktoś miał taki problem i może pomóc w jego rozwiązaniu? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. "Problem z..." to nie opis problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 3x klik na hubie i reset switcha. jesli firmware go obsluguje to sie sparuja, a jesli ten switch jest dostepny na tym regionie w mi home to nawet go zobaczysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts