Malinakalina Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 (edited) Witam. Od kilku dni jestem posiadaczem kamery samochodowej xiaomi 70mai a500 i mam kilka pytań. 1. Mimo kilka razy ustawianej godziny w aplikacji oraz na urządzeniu po ponownym włączeniu godzina sie zmienia o około 5h data zostaje ta sama, jak to ustawić? 2. Czasem wyskoczy błąd karty i się włączy od nowa 3. Kolega ma podobna kamerkę i data ma na wyświetlaczu na pomarańczowo u góry a ja mam u dołu 4. Czy ktoś może mi poddać rozpiskę komend która wydaje kamera po angielsku? Edited December 14, 2020 by Malinakalina Polecenie moderatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malinakalina Posted December 14, 2020 Author Share Posted December 14, 2020 the memory card is damaged. please replace it before continuing to record. Błąd wyskakuje taki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 Dnia 14.12.2020 o 16:07, Malinakalina napisał: the memory card is damaged. please replace it before continuing to record. Błąd wyskakuje taki masz jednoznaczną informację, że karta jest uszkodzona, proponuje ponowny format karty i sprawdzenie jak będzie lub wymiana karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszek Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 witam, mam podobny problem na moich wideorejestratorach a500 . Mam 2 sztuki i to samo. Godzina mi sie przestawia o 7h. Nic nie pomaga. Zmiana strefy, wlaczenie i wylaczenie synchronizacji czasu ... Jest jakis rozwiazanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loosek Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Dnia 13.01.2021 o 22:38, mihaszek napisał: witam, mam podobny problem na moich wideorejestratorach a500 . Mam 2 sztuki i to samo. Godzina mi sie przestawia o 7h. Nic nie pomaga. Zmiana strefy, wlaczenie i wylaczenie synchronizacji czasu ... Jest jakis rozwiazanie? Mam taki sam problem i na razie nie znalazłem rozwiązania. Może ktoś coś wymyślił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuu77 Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Trzeba wgrać najnowsze oprogramowanie do kamerki,problem znany po tym powinno być ok ewentualnie po wszystkim wymienić kartę pamięci np: na Samsunga evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIK Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Dnia 20.12.2020 o 19:14, Kaudii napisał: masz jednoznaczną informację, że karta jest uszkodzona, proponuje ponowny format karty i sprawdzenie jak będzie lub wymiana karty 14 godzin temu, bubuu77 napisał: Trzeba wgrać najnowsze oprogramowanie do kamerki,problem znany po tym powinno być ok ewentualnie po wszystkim wymienić kartę pamięci np: na Samsunga evo Tak więc warto było poczekać z radykalnym stwierdzeniem o wymianie karty. Ani wymiana na Evo ani Endurance nie likwiduje błędu daty (godziny). Dopiero wersja oprogramowania 0.0.37 pomaga. BTW kupując A500 na początku marca, nadal miałem firmware 0.0.36..., choć patch 0.0.37 jest ponoć z grudnia 2020r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Odpowiedź o wymianie karty była na post o komunikacie o uszkodzeniu karty...Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercw204 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 17 godzin temu, PIK napisał: Tak więc warto było poczekać z radykalnym stwierdzeniem o wymianie karty. Ani wymiana na Evo ani Endurance nie likwiduje błędu daty (godziny). Dopiero wersja oprogramowania 0.0.37 pomaga. BTW kupując A500 na początku marca, nadal miałem firmware 0.0.36..., choć patch 0.0.37 jest ponoć z grudnia 2020r. Wczoraj zamontowałem kamerę. Ustawiałem godzinę po kilka razy, a to z pozycji telefony a to z samej kamery. Patrzę wersję i jest 0.0.34 i brak możliwości aktualizacji. Wiecie może co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Wiecie może co robić?Próbowałeś zmiany regionu?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercw204 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Tak próbowałem i nic. Dokładna nazwa oprogramowanie jakie mam to 0.0.34ww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercw204 Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 21 godzin temu, Netoper napisał: Próbowałeś zmiany regionu? Na jaki region radzisz zmienić żeby spróbować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Niemcy, Szwajcaria, czasami Chiny.Tylko jak jest nawet aktualizacja to nie zawsze od razu po zmianie regionu wskakuje, trza odczekać godzinę, dwie(?) dobę (?)Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercw204 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Minął tydzień odkąd mam kamerę. Zmieniłem region na Niemcy i dalej cisza od 2 dni. Próbuje na wiele sposobów cudować z godzina aby się zgadzała ale dalej nic nie mogę wskórać. Oprogramowanie 0.0.34ww pisze że jest aktualne... Dnia 8.03.2021 o 14:14, Netoper napisał: Niemcy, Szwajcaria, czasami Chiny. Tylko jak jest nawet aktualizacja to nie zawsze od razu po zmianie regionu wskakuje, trza odczekać godzinę, dwie(?) dobę (?) Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baacik360 Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Mam wersję oprogramowania 0.0.37 i nadal godzina sama się zmienia u was też tak jest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts