wertjacek Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 (edited) Zastanawiam sie nad jedną rzeczą.W miui po wystawieniu widgetu galerii można wybrac między zdjęciami a video i wystawic to na pulpit.Na telefonach u rodzinki tego nie ma,znaczy się jest jak się wchodzi bezpośrednio w galerię,natomiast poprzez widget juz filmików nagranych nie widać a tym samym nie można ich wybrać.Wiec na czym ten myk na miui polega? Edited May 7, 2015 by wertjacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
wertjacek Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 (edited) w każdej galerii jaką spotkałem na fonach widać,ale dlaczego w widgecie galerii na miui jest widać a na innych nie Zresztą możesz to sprawdzić w 20sek na fonie,wystaw widget i przy wskazaniu albumu zobaczysz folder z filmami i mozesz to zrobić,na innych fonach u rodzinki nie uswiadczysz folderu z filmami,widget nie widzi tego folderu.Myślę że to nie kwestia aplikacji producenta ale samego miui,bo na stockowych czy CM nie ma tak. Edited May 7, 2015 by wertjacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
wertjacek Posted May 9, 2015 Author Share Posted May 9, 2015 No i co? nikt nie wie dlaczego tak się dzieje? na forum android user odpowiedział mi w ten sposób: "Nie ma takiej aplikacji, bo Android nie pozwala na VideoView w widgecie. Lista widoków, których można używać jest tutaj: http://developer.and...#CreatingLayout " no a na miui jednak sie da.Więc haczyk jest w apce galerii.kto wie jaki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts