TrueOneSSJ 4 Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Witajcie, zacząłem analizować co dokładnie pobiera moja baterię. No i według tego co pokazuje miui jest kilka ładnych nieścisłości. Poniżej załączam screen. Dowiemy się z niego co używa poszczególne części baterii. Dotyczy to poziomu baterii od 100 do 78%. W moim telefonie bateria wynosi 4700mah te 22% to 1034mah natomiast na screenie po zsumowaniu mamy około ~760-770mah czyli mamy tu rozjazd o około 25%. Może to błędy w szacowaniu i matematyce miui tego nie wiem. Ale to nie wszystko. Że screenie dowiemy się też że jakaś wartość baterii pobrał Always on display, tylko że tak się składa że nie korzystam z Always on display. Kolejna zastanawiająca rzeczą jest kwestia tych innych aplikacji które pobierają podobne wartosci do ekranu. Ktoś coś tym więcej wie ? To nie takie marginalne wartości tylko 20-30%. Link to post Share on other sites
brawo 43 Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 To są bardzo marginalne wielkości. 10 mA to dużo? Link to post Share on other sites
Recommended Posts