Jump to content

Zacinające się urządzenie

Consigori

Recommended Posts

Cześć,

Zauważyłem że dosyć często urządzenie sie zacina w aplikacjach jak: Chrome, Messenger, Instagram, Google News. Dodatkowo przesuwając pomiędzy kartami na głównym ekranie widać ścinki. Obecnie siedzi MIUI Glibal 12.0.3 oraz Android 10.

Na MIUI 11 ścinał się tylko na Google Chrome trzeba było wyłączać i włączać aplikacje.

Czy ktoś z Was doświadczył coś podobnego? 

Edited by Consigori

Mam tak na Chrome, na innej nie zaobserwowałem, i o dziwo jak pisze ten komentarz przez apke MIUIPolska, to właśnie dostałem tą ścinkę. Ten błąd powinienem być już dawno naprawiony. Również siedzę na Globalu. Na systemie MIUIPolska tego błędu nie ma, także proponuje go wgrać.

Edited by damian3381

Ja mam ten telefon od stycznia i ani na miui 10, ani na 11 czy 12 nie miałem nigdy żadnej ściny. Cały czas global, bez roota. Może to kwestia tego, że jako przeglądarki używam Samsung browser. No i po aktualizacji do 12 zrobiłem factory reset. Może to też coś dało...

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Cześć,

Zauważyłem że dosyć często urządzenie sie zacina w aplikacjach jak: Chrome, Messenger, Instagram, Google News. Dodatkowo przesuwając pomiędzy kartami na głównym ekranie widać ścinki. Obecnie siedzi MIUI Glibal 12.0.3 oraz Android 10.

Na MIUI 11 ścinał się tylko na Google Chrome trzeba było wyłączać i włączać aplikacje.

Czy ktoś z Was doświadczył coś podobnego? 

Chrome ma buga

Jakieś ścinki serio idę sprawdzić

5 minut później nie zauważyłem ścinek zapychając ram oprócz tego że chrome nagle zdycha ale to błąd chromium

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka