kris12102004 Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Kupiłam synowi SŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE JBL douszne, syn posiada telefon xiaomi mi note 10 lite i niestety telefon nie widzi słuchawek, i nie jest to problem bluetooth w telefonie, bo inne urządzenia wyszukuje od razu. Nie może być też problem samych słuchawek, bo sprawdzaliśmy z innymi telefonami, które od razu wyszukały kupione słuchawki i sparowały się z nimi... więc gdzie jest problem? ten telefon z tymi słuchawkami nie zadziała? czy ktoś miał podobny problem i podzieliłby się pomysłami, jak go rozwiązać? będę wdzięczna za pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Spróbuj najpierw wyczyścić dane BTWysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12102004 Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 niestety już to zrobiliśmy, nie pomogło... ale dzięki za odpowiedź:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 A wyświetlanie urządzeń bez nazwy włączone? Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris12102004 Posted December 10, 2020 Author Share Posted December 10, 2020 1 godzinę temu, zalko napisał: A wyświetlanie urządzeń bez nazwy włączone? Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Tak:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
KK22 Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Czy poradziliscie sobie z tym problemem???? Mam dokladnie to samo. tez sluchawki JBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts