Jump to content

Mi4i prosto od znajomego mieszkajacego w Chinach

kepol

Recommended Posts

Dlatego tutaj ważna jest kwestia realizacji gwarancji, w razie gdyby... Ja jednak na Twoim miejscu dołożyłbym trochę złotówek i kupił choćby z XFS.

Mnie bardzo kusi ten model, ale ciągle niewiadomą jest wsparcie dla dev multi.

Wysłane z mojego MI 2S

a jaką formę przesyłki proponujecie na ibuygou?

Loool:

2. Note: This smart phone is designed only to work with the current Android/Windows OS installed in it. Any alterations such as upgrades or flashing a newer version will void the warranty

Loool:

2. Note: This smart phone is designed only to work with the current Android/Windows OS installed in it. Any alterations such as upgrades or flashing a newer version will void the warranty

Czy to znaczy, że instalacja dev romu piątkowego naruszy gwarancję? XD WTF.

• 3 weeks later...

Niespodzianka? Mi-4i od GearBest mam w zakładkach od czasu pre-orderów za 270$ ;)

Na telchina się reklamowali jak tylko dorwali kilka sztuk, teraz już pewnie magazyn pełny :D

Jak uda mi się Note szybko sprzedać to go zamawiam ;)

• 2 weeks later...

Fakt u mnie tez byl problem z przesylka bo mieli upgrade systemu napisalem do nich wyjasnili i przeprosili i teraz towar juz do mnie leci/plynie nawet zdjecie przesylki wyslali. Wiec pewno miales pecha

mam juz mi4i z gearbest

co teraz w kolejnosci recovery czy od razu system miui6 ?

i czy jest jakiś filmik na youtube jak to zrobic bo opisu nie zabardzo kumam :P

przesyłka szła 7 dni były małe problemy ze śledzeniem przesyłki ale po komunikacji na czacie podali mi bezpośredni link i wszytsko było ok mi4i całe opakowanie też ale potraktowane jak list a nie paczka z tąd moje zdziwienie jak okazało się że to mi4i :)

jak podłaczyłem pod komputer wykrył mi4i jako naped a nie jako dysk zewnetrzny i nie moge wgrac tam pliku miui6 zip a nie chce mi sie połaczyc z mi pc suite moze to wina mojego laptopa bo juz dawno nawalał?

Edited by kepol

co teraz w kolejnosci recovery czy od razu system miui6 ?

kupiłem gearbest mam jezyk polski i chce zainstalowac miui v6 jak to zrobić?

wyczytałem że trzeba wgrac miui v6 w formie zip na mi4i a pozniej co dalej?

super!

pobrałem miui v6 na mi4i zip wgrałem na mi4i do downolad w update wybrałem ten plik i wyskoczył mi error i co dalej wybrac?

Wybieramy Update now i Begin update

i tu mi wyskakuj failed?

wg instrukcji

wiec ktos wytłumaczy?

po pobraniu plikow i zorbieniu flash twrp zrobiłem root v3 i teraz od kilku minut swieci sie znaczek mi i nic?

po kilka krotnym właczaniu wylaczaniu odpalił sie twrp i instaluje miui v6 ferrari

done dzięki za pomoc

BTW.

ten plik który wgrałem na mi4i z miui v6 zip moge usunąć po instalacji?

Edited by kepol

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...