Filip_92 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Czołem, mam 3 dniowy odkurzacz i powiem szczerze, że jestem zaniepokojony. Pierwsze uruchomienie i sprzątanie, bez zarzutu. Każde kolejne, porażka. Robot kręci się w kółko na pustej podłodze , przygotowanej do czyszczenia. Nie potrafi sam wrócić do ładowarki, prosta droga (1 zakręt ). Pytanie do Was, czy spotkał się ktoś z czymś takim? Zdjęcia do podglądu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirBar Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Dziwna trochę mapa. Coś poszło chyba nie tak przy pierwszym czyszczeniu.Powinno wyglądać tak że mapa podzielona na pomieszczenia. A jeśli nawet nie ma pomieszczeń tyoko jeden poziom cały to jakoś nazwany i określony kolorem.Do tego na mapie powinna być ikona zielona stacji ładującej a u ciebie nie ma.Zobacz jak to wygląda na mojej. Każde pomieszczenie w innym kolorze i jest stacja ładowania. Coś poszło nie tak. Skasuj mapę i wybierze odkurzanie po krawędziach żeby zrobić mapę.Dopiero wtedy próbuj dalej. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Sugestie te same co zawsze. Zmień położenie stacji i już jej nie ruszaj, podobnie jak sprzętów w mieszkaniu. Puść go wtedy po krawędziach z zapisem mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts