parno 0 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Cześć ,mam pewien problem a mnianowicie po aktualizacji MIUI 12 dopadła mnie petla. Po zaktualizowaniu systemu zaczą wyskakiwac mi błąd z aparatem aby po chwili resetować się w nieskończoniość. Próbowałem zrobić hard reseta ale też nie pomogło a nawet jest gorzej niż wcześniej, po ,, udanym'' jak to komunikat wyswietlił formacie zresetowałem smartfona, niestety po resecie wyświetla się ikona MIUI12 aby potem załadować konfigurator. Problem w tym że nie chce się on załadować a po prostu się resetuje. Próby wyłaczenia całkowicie nic nie dały. Niestety ale nie mam odblokowanego boota przez co nie mogę wgrać nowego ROMa, a raczej nie mam możliwości. Za jakie kolwiek informacje mogące naprawić problem byłbym wdzieczny. Link to post Share on other sites
mrosi 1,344 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts