QBAQ Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 (edited) Cześć! Z różnych źródeł można było wyczytać informacje, że Xiaomi pracuje nad autorskim rozwiązaniem jakim jest Xiaomi Device Control, czyli odpowiednik Windowsowej aplikacji "Twój telefon" (która swoją drogą u mnie z Mi9 nie działa w ogóle). A nawet więcej niż to! Jak wiadomo Xiaomi już dawno całkowicie olało własne PC Suite, a aplikacje wszelkiej maści AirDroid'ów mnie drażnią, przekopywanie katalogów eksploratorem Windowsa bywa uciążliwe gdy szuka się konkretnych plików... Pytanie czy wiadomo coś więcej o dostępności tej aplikacji na nasze urządzenia? Jedyne info jakie znalazłem mówiło, że jedynym wymogiem jest posiadanie smartfona z MIUI 12. Z artykułu na xda-developers wiem, że @Orjon już maczał w tym palce – może powiesz coś więcej? Edited November 29, 2020 by QBAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Apka dziala teraz o ile wiem chyba na Mi9, Mi10, Mi10Pro i Mi10ultra (dokładnie nie pamiętam) i można ją chyba ściągnąć z pc.mi.com/aiot. W ROMach xiaomi.eu dla wspieranych telefonów powinna być przetłumaczona apka pod nazwą Screen Combo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmilStaś Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Witam, Sciagnalem aplikacje na laptop - język chiński i brak opcji zmiany jezyka... Dodatkowo brak Screen Combo Macie wiedze jak to zrobić żeby hulało ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts