cpr Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 (edited) Witam po ostatniej aktualizacji zauważyłem po pewnym czasie dziwne jak dla mnie zachowania wyświetlacza to znaczy: Kiedy telefon jest w uchwycie w aucie nie reaguje na dotyk dopiero po wzieciu go w ręce zaczyna działać normalnie . Ta sama sytuacja jest kiedy leży na biurku nie reaguje na dotyk. Pytanie czy jest to zmiana w oprogramowaniu i jest to jakoś połączone z czujnikiem elektromagnetycznym w telefonie czy w moim modelu pojawiła się jakiś problem? Xiaomi Mi9T MIUI GLOBAL 12.0.3 STABILNA Edited November 25, 2020 by cpr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Przede wszystkim, jakie oprogramowanie aktualizowałeś i jaki telefon?. Opisuj swój problem aby nikt nie miał wątpliwości co skróci czas oczekiwania na odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts