qlik1 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Poniższe okienko wyskakuje co parę sekund. Proszę o szybką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateoosh2 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Mam dokładnie ten sam problem od jakiejś godziny. Czy udało się go Panu rozwiązać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beadomi Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Też mam to samo od około godziny, może trochę dłużej. Mam Xiaomi redmi 7. Aktualizacja nic nie daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeriano Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Witam, mam identyczny problem od jakiś dwóch godzin telefon to Xiaomi mi8. Również aktualizowałem i niestety nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastar Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Mi 8 lite - Miui 12.0.3.0.Problem mniej więcej od 30min.Ciekawe skąd taki cyrk u wielu osób?I jak to ogarnąć? Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Prawdopodobnie nikt z was nie ma romu miuipolska/eu. Macie globale i dostaliście wadliwą aktualizację Panelu sterowania. Trzeba ją odinstalować. Ustawienia, Aplikacje, Zarządzaj aplikacjami, Panel sterowania i tam na dole Odinstaluj aktualizacje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pałek Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Ten sam problem note 9 s ale u mnie nie da się odinstalować aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastar Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Prawdopodobnie nikt z was nie ma romu miuipolska/eu. Macie globale i dostaliście wadliwą aktualizację Panelu sterowania. Trzeba ją odinstalować. Ustawienia, Aplikacje, Zarządzaj aplikacjami, Panel sterowania i tam na dole Odinstaluj aktualizacje.Dokładnie, Miui Global.Odinstalowanie aktualizacji pomogło.Dzięki. Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0R3nz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Rozwiązaniem jest wyczyszczenie pamięci podręcznej aplikacji. najprościej przytrzymać skrót od panelu i na górze w chmurce pokaż informacje o aplikacji. Po prawej na samym dole wyczyść dane i dajecie wszystkie dane dalej ok i powinno pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
skruk Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Mój Redmi Note 9 Pro też przedstawia się jako Global, i nadal nie otrzymał aktualizacji do MIUI 12, a aktualizacje zabezpieczeń są z 1 września. Czy to jest normalne? Przy okazji - czy ktoś mógłby pokazać jak się przedstawia wersja europejska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszMiNote10Pro Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 U mnie to samo, wyskakuje dopiero po tym, jak włączę druga przestrzeń. Usunięcie danych nie pomogło. Panel sterowania wersja 4.5.6 - ostatnia aktualizacja panelu była we wrześniu, a błąd zaczął wyskakiwać parę dni temu. MIUI 12.0.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts