Ari93 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 No tak... mogli by chociaż tą fotę wrzucić w googlową wyszukiwarkę zdjęć i zobaczyć czy przypadkiem w necie nie krąży od pół roku A co myślicie o OPO2? kiler flagowców 2016... fajny telefonik ale bez NFC, bez kary pamięci i w wersjach 16 i 64GB... wszystko co najgorsze musieli podpatrzeć od Xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 OPT żaden killer... średniak jeżeli chodzi o flagowce... ale cenę ma "przystępną" i to go ratuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Op2 nie zaskoczył mnie niczym, specjalnie wstałem o 4 w nocy a dowiedziałem się tego co już było wiadome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexarr Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Ah, sorry, nie widziałem tych fotek wcześniej Co do OPT to jak dla mnie Snapdragon 810 go eliminuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Ale jest całkiem ładny, ma dużą baterie, ekran "tylko" 1080p, 4g dual sima, dużą matrycę i optyczną stabilizację. Flagowce flagowcami ale każdy ma jakieś "ale" a OPO2... poza trochę za dużym ekranem jest to telefon który byłbym w stanie sobie kupić. Zobaczymy jeszcze jakie będą recki Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Bezsensowny suwak i czytnik linii papilarnych według nich będą dopiero w 2016, a mi się wydaje że iPhone 5s je miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguino Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Co do OPT to jak dla mnie Snapdragon 810 go eliminuje Bo? Nie grzeje się mocniej od OPO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Tak powiedzieli. A czy tak będzie, zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexarr Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Bo? Nie grzeje się mocniej od OPO. Mówią, że stosują snapa 810 drugiej generacji który się nie grzeje, a tak naprawdę wszędzie stosują tą samą grzałkę. Czas naładowania OPT to 3,20h - mogło by być szybciej jak dla mnie telefonami godnymi uwagi są xiaomi mi5, nexus 5 (2015) i moto x (2015) i któryś z nich wybiorę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Mówią, że stosują snapa 810 drugiej generacji który się nie grzeje, a tak naprawdę wszędzie stosują tą samą grzałkę. Czas naładowania OPT to 3,20h - mogło by być szybciej jak dla mnie telefonami godnymi uwagi są xiaomi mi5, nexus 5 (2015) i moto x (2015) i któryś z nich wybiorę Oczywiście moto x style masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexarr Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 (edited) @up oczywiście, że tak EDIT: choć ekran jest bardzo duży, co zmusza do zastanowienia Edited July 28, 2015 by Lexarr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Moto bardzo fajnie się prezentuje już od jakiegoś czasu... Ale kurde te ich ogniwa mnie nie przekonują :-/ "małe to, za małe w stosunku do bebechów i ekranu Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Moto x style może i średnio, ale za to szybkie ładowanie robi swoje. A wersja play mimo że słabsza ma bardzo dobrą baterię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Note Pro też ma rev 2.1 i też się grzeje. Choć poprawili wczoraj błąd z grzaniem z piątku to i tak CPU ma tendencję do nadmiernego grzania. Wysłano z MI Note 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mymi Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Wbrew pozorom taki render łatwo zrobić. A wszystkie zdjęcia jakie widzę w necie są marnej jakości mimo czasem 1200x pikseli. Swoją drogą... nosz kurde... chińskie telefony mają po 13 MPx to czemu kurde przecieki są takie rozpikselowane? Ktoś się nad tym zastanawiał? Czemu tego bezramkowego Mi5 nie mogę obejrzeć z bliska czy dać na tapetę? Media walą, że Apple jest wciaż na topie w Chinach, co 10-ty chińczyk ma iPhone'a a te umieją robić zdjęcia tak? Czemu choć raz ktoś nie może zrobić zdjęcie "przecieku Mi5" w normalnej jakości? No? Czuję spisek. Tu akurat mysle ze mozna odpowiedziec - ktos kogo stac na iphona albo dobry telefon nie bedzie ryzykowal ze go wyje... z pracy za zlamanie NDA za te kilka tysiakow ktore moglby za takie fotki dostac. W mniejszych miejscowosciach (cough 500 tys ludzi) ludzie maja naprawde slabe telefony. (co nie zmienia ze to tutaj to wyglada jak render) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitrzy Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 No bo nie wszyscy się jarają jak dzieci pierdylionem GHz i muszą zgrać internet na telefon koniecznie bo nie stać ich na porządny pakiet i wyłączają dane 18 razy dziennie na tym swoim wypasionym z bogatą pamięcią i 3 kartami SD Są też tacy którym 16 GB wystarczy w zupełności i tak tu Cię może zdziwię ale używają telefonu i wszystkich funkcji smart kręcą filmy i słuchają muzy także skończ swoje smutne wywody bo nudny jesteś Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasaMasen Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 @Up Po prostu mu mało gównoburzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexarr Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ludzie nie zaczynajcie na nowo... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidelek Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Ludzie nie zaczynajcie na nowo... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Takie flagowe telefony z 16GB są świetne dla firm. Gdy firma kupuje x telefonów dla pracowników. Albo sieć daje za 1zł. Tak jest w Polsce z Apple. często firmy kupują wersje z 16GB, bo tańsza. A nazwa taka sama jak bogatszej wersji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Dokładnie. Istnieje iPhone 6 plus 16GB i ktoś na to narzeka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Wy tu mówicie o mi5, a Android.com.pl dopiero odkryli redmi 2 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosshi2 Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 (edited) Wy tu mówicie o mi5, a Android.com.pl dopiero odkryli redmi 2 pro Tylko to jest wersja ktora bedzie produkowana w indiach redmi 2 prime. Na en.miui.com masz nowy watek ktory dzisiaj powstal. Jest to cos nowego wbrew pozorom. Edited August 10, 2015 by tosshi2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Produkowana gdzie indziej ale podzespoły te same a oni piszą jakby to był całkiem inny model Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguino Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Na to jest chyba osobny wątek np. http://miuipolska.pl/forum/topic/5401-nowe-urz%C4%85dzenia-xiaomi-hm3/ Dokładnie. Istnieje iPhone 6 plus 16GB i ktoś na to narzeka? Klienci (mimo że jest to popularna werja) i media dlatego to ostatni iPhone z 16GB pamięcią, od 6S-a będzie minimum 32GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 @penguino pokaż mi proszę gdzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Z tym Prime to chyba jest po prostu taki myk na Indie. Normalnie to jest Redmi 2 z 2GB ramu (tudzież u nas w Polsce czasem jako Redmi 2 Pro). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts