Jump to content

Prawdopodobny wyciek Mi5 i Mi5 Plus - specyfikacja i data

DanielDTK

Recommended Posts

No tak... mogli by chociaż tą fotę wrzucić w googlową wyszukiwarkę zdjęć i zobaczyć czy przypadkiem w necie nie krąży od pół roku :P

A co myślicie o OPO2? ;) kiler flagowców 2016... fajny telefonik ale bez NFC, bez kary pamięci i w wersjach 16 i 64GB... wszystko co najgorsze musieli podpatrzeć od Xiaomi :P

Ale jest całkiem ładny, ma dużą baterie, ekran "tylko" 1080p, 4g dual sima, dużą matrycę i optyczną stabilizację. Flagowce flagowcami ale każdy ma jakieś "ale" a OPO2... poza trochę za dużym ekranem jest to telefon który byłbym w stanie sobie kupić. Zobaczymy jeszcze jakie będą recki ;)

Bo? Nie grzeje się mocniej od OPO.

Mówią, że stosują snapa 810 drugiej generacji który się nie grzeje, a tak naprawdę wszędzie stosują tą samą grzałkę. 

Czas naładowania OPT to 3,20h - mogło by być szybciej

jak dla mnie telefonami godnymi uwagi są xiaomi mi5, nexus 5 (2015) i moto x (2015) i któryś z nich wybiorę

• Like 1

Mówią, że stosują snapa 810 drugiej generacji który się nie grzeje, a tak naprawdę wszędzie stosują tą samą grzałkę.

Czas naładowania OPT to 3,20h - mogło by być szybciej

jak dla mnie telefonami godnymi uwagi są xiaomi mi5, nexus 5 (2015) i moto x (2015) i któryś z nich wybiorę

Oczywiście moto x style masz na myśli?

Wbrew pozorom taki render łatwo zrobić. A wszystkie zdjęcia jakie widzę w necie są marnej jakości mimo czasem 1200x pikseli.

Swoją drogą... nosz kurde... chińskie telefony mają po 13 MPx to czemu kurde przecieki są takie rozpikselowane?

Ktoś się nad tym zastanawiał? Czemu tego bezramkowego Mi5 nie mogę obejrzeć z bliska czy dać na tapetę?

Media walą, że Apple jest wciaż na topie w Chinach, co 10-ty chińczyk ma iPhone'a a te umieją robić zdjęcia tak?

Czemu choć raz ktoś nie może zrobić zdjęcie "przecieku Mi5" w normalnej jakości?

No? Czuję spisek.

Tu akurat mysle ze mozna odpowiedziec - ktos kogo stac na iphona albo dobry telefon nie bedzie ryzykowal ze go wyje... z pracy za zlamanie NDA za te kilka tysiakow ktore moglby za takie fotki dostac. W mniejszych miejscowosciach (cough 500 tys ludzi) ludzie maja naprawde slabe telefony.

(co nie zmienia ze to  tutaj to wyglada jak render)

No bo nie wszyscy się jarają jak dzieci pierdylionem GHz i muszą zgrać internet na telefon koniecznie bo nie stać ich na porządny pakiet i wyłączają dane 18 razy dziennie na tym swoim wypasionym z bogatą pamięcią i 3 kartami SD :D Są też tacy którym 16 GB wystarczy w zupełności i tak tu Cię może zdziwię ale używają telefonu i wszystkich funkcji smart kręcą filmy i słuchają muzy także skończ swoje smutne wywody bo nudny jesteś

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 2 weeks later...

Takie flagowe telefony z 16GB są świetne dla firm. Gdy firma kupuje x telefonów dla pracowników. Albo sieć daje za 1zł. 

Tak jest w Polsce z Apple. często firmy kupują wersje z 16GB, bo tańsza. A nazwa taka sama jak bogatszej wersji. 

• Like 2

Wy tu mówicie o mi5, a Android.com.pl dopiero odkryli redmi 2 pro e634cf4e3487f74a06bd156fcca3cc9a.jpg

Tylko to jest wersja ktora bedzie produkowana w indiach redmi 2 prime. Na en.miui.com masz nowy watek ktory dzisiaj powstal.

Jest to cos nowego wbrew pozorom.

Edited by tosshi2

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...