moni Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Witam, Mam takie pytanie do was może znacie odpowiedź. Po aktualizacji oprogramowania jakiś czas temu przestało działać mi wi-fi i Bluetooth ale reż jakieś dwa tygodnie przed tym jak przestało działać wysłała mi się szklanka wody na komórkę i nic się z telefonem nie działo było wszystko ok. Ale teraz gwarancję straciłam i nie wiem czy naprawa jest opłacalna bo nie wiem czy to przez te zalanie czy porostu wina oprogramowania. Możenił jesteście w stanie mi pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Była próba ustawień fabrycznych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rower górski Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Wygląda na uszkodzenie modułu łączności, są na tym świecie magicy wymieniający układy scalone na płytach głównych, ale gwarancja powodzenia jest znikoma. Pewnie czeka cię zakup płyty głównej. Pewnie GPS też przestał działać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moni Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 4 godziny temu, dudek napisał: Była próba ustawień fabrycznych? Tak, ale to nic nie daje a komórka włącza się wtedy pół dnia. 22 minuty temu, Rower górski napisał: Wygląda na uszkodzenie modułu łączności, są na tym świecie magicy wymieniający układy scalone na płytach głównych, ale gwarancja powodzenia jest znikoma. Pewnie czeka cię zakup płyty głównej. Pewnie GPS też przestał działać? GPS działa normalnie tylko wi-fi i Bluetooth nie chce się włączyć. Jak wchodzę w ustawienia żeby się włączyli to się zawiesza telefon na chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rower górski Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Spróbuj hard reset, ale tak jak pisałem, raczej wymiana płyty cię czeka, opłacalność taka sama jak sprzedaż urządzenia na części. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts