Buriza Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 (edited) Witajcie Specjalizujemy się w sprzedaży detalicznej oraz hurtowej elektroniki użytkowej z Państwa Środka. W ofercie posiadamy pełen asortyment Xiaomi, Meizu, Huawei, OnePlus, Lenovo, Zuk, Oppo, Zte, Nubia, LeTV, Iuni, Jiayu, Coolpad, SJCAM i inne. Jesteśmy w stanie zaoferować każdy markowy towar sprzedawany w Chinach. ZALETY KUPNA U NAS: a) Łatwość płatności zapłata w PLN bez przewalutowań bez potrzeby posiadania kont walutowych oraz kosztów ich utrzymania b.) Szybki kontakt w języku polskim Już nie musisz czekać na niejasną odpowiedź od chińczyka na wiadomości odpisujemy bardzo szybko c) Zakup na raty Przy kupnie towaru na allegro możliwość kupna na raty (w tym często organizowane promocje 0%) - tego nie zaoferuje Wam żaden chińczyk d) Konkurencyjne ceny Przy płatności w USD gwarantowane (lub nawet niższe) ceny jak u Goldway Aliexpress Przy zakupie na allegro ceny w 99% niższe od ibuygou e) Prawdziwa gwarancja producenta Każdy towar kupujemy tylko i wyłącznie bezpośrednio od producenta Każdy towar jest naprawiany w autoryzowanym serwsie na oryginalnych częściach (tutaj ostrzegamy przed konkurencją - gwarantujemy, że absolutna większość chińskich sprzedawców NIE oferuje gwarancji producenta tylko tzw. gwarancje serwisowe) f) Wysyłka cały Świat darmowa dostawa do krajów Unii Europejskiej, USA, Kanady oraz Australii za niewielką dopłatą wysyłka do dowolnego zakątka Świata g) Sprzedaż hurtowa Jeśli prowadzisz lub pragniesz rozpocząć działalność gospodarczą zapraszamy do współpracy Sklep na allegro: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=40078868 Sklep internetowy: http://xon24.eu/ Kontakt: preferowany via e-mail: info (małpa) xon24.eu - szybciej lub via PM na forum - wolniej Edited October 21, 2015 by Buriza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Nie wiem czy mogę to tutaj napisać..ale może jakaś strona? Nie myślicie o tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Pomyśl o ubezpieczeniu od podatku VAT to rozłożysz konkurencję na łopatki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 NOWA PROMOCJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffee Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Bardzo polecam sklep użytkownika Buriza. Paczka profesjonalnie zapakowana, przyszła bez cła Oryginalny Mi4 już z wgranym ROMem MIUIPolska już cieszy właściciela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Ale koszt wysyłki kolego to masz zabójczy, jeszcze stówkę dorzucę i mam miejsce paletowe z Shenzen -> PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 Nowa promocja XIAOMI MI4 wcdma za 1079 zł + GRATIS Xiaomi Mi Key (cena z kosztem przesyłki rejestrowanej NL POST) kolor czarny lub biały do wyboru Przy kupnie dowolnego telefonu słuchawki Xiaomi Piston v3 w cenie 69.99 zł! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio2 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Nowa promocja XIAOMI MI4 wcdma za 1079 zł + GRATIS Xiaomi Mi Key (cena z kosztem przesyłki rejestrowanej NL POST) kolor czarny lub biały do wyboru Przy kupnie dowolnego telefonu słuchawki Xiaomi Piston v3 w cenie 69.99 zł! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 16GB oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 @Buriza jest możliwość ściągnięcia mi note pink edition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 Pink Edition jest niedostępny w oficjalnym sklepie. Wszystkie sztuki zostały wyprzedane bo była to limitowana wersja , którą Xiaomi sprzedawało w cenie wersji 64GB. Cały czas dostępne są Bamboo Edition, Biały oraz czarny (16GB) oraz biały 64GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_eg Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 a nie ma wersji z 3gb ram i lte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 a nie ma wersji z 3gb ram i lte? Jest niedostępna u producenta więc nie załatwie. Cały czas w ofercie jest wersja LTE 2GB Ram oraz wcdma 3GB Ram (dostepne w kolorze czarnym oraz białym). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 (edited) a jeżeli chodzi o akcesoria, czy posiadacie może te kolorowe obudowy (nie mylić z etui) dla MI3 (zielone, niebieskie itp.) ??? link: http://www.aliexpress.com/item/Original-New-Mobile-Phone-Back-Shell-Housing-Door-Battery-Cover-Case-With-Side-Button-Key-Sim/32284575150.html Jesteście w stanie to sprowadzić i wystawić na allegro ? Edited May 31, 2015 by lg4xhd Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Za 8$ ? Chłop na bułki nie zarobi na czymś takim ja brałem od tego gościa z Twojego linka zieloną, zdjęcia masz w temacie o pękającej obudowie mi3. Chwalę sobie, aczkolwiek na rogach się ściera lakier od wkładania do kieszeni. Nie jakoś bardzo, ale jednak jest takie zjawisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 a jeżeli chodzi o akcesoria, czy posiadacie może te kolorowe obudowy (nie mylić z etui) dla MI3 (zielone, niebieskie itp.) ??? link: http://www.aliexpress.com/item/Original-New-Mobile-Phone-Back-Shell-Housing-Door-Battery-Cover-Case-With-Side-Button-Key-Sim/32284575150.html Jesteście w stanie to sprowadzić i wystawić na allegro ? Nie prowadzimy sprzedaży zamienników firm trzecich. Tylko oryginalne produkty Xiaomi i innych producentów jak Huawei, Lenovo itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 (edited) no to w takim razie zapytam inaczej. Macie w ofercie oryginalne obudowy do mi3 np. białe lub czarne ? Edited June 1, 2015 by lg4xhd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Xiaomi nie posiada i nigdy nie posiadało w ofercie wymiennych tylnych obudów do mi3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kendi Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Gdzie znajdę opinie zadowolonych klientów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lis3k Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 na forum do mnie dzisiaj dotarły Redmi 2S, Mi4, plecki drewniane do mi4 i bee holder paczka szła jakieś 2 tyg, cła itp płacić nie musiałem także polecam allegro-/forumowicza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 do mnie dzisiaj dotarły Redmi 2S, Mi4, plecki drewniane do mi4 i bee holder Redmi 2S?! Od kiedy taki istnieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Redmi 2S?! Od kiedy taki istnieje? Chyba od chwili, kiedy napisała o nim komórkomania: http://komorkomania.pl/29868,xiaomi-redmi-2s-czyli-nowy-kompakt-z-lte-i-64-bitowym-ukladem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lis3k Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 http://allegro.pl/show_item.php?item=5342533026 Jest 2S? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Nie ma Wysłane z MI Note Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 (edited) . Edited June 18, 2015 by Buriza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Dokładnie to jest Redmi 2 Pro, a że konkurencja na allegro napisała 2S to również tak dopisane jest na allegro Chwila chwila to może jednoznacznie wszyscy napiszemy co? Bo przepisujecie od siebie wzajemnie sprzedawcy różne nazwy a potem ludzie nie wiedzą co instalować z MIUIPolska. Masz dostęp do tego telefonu to powiedz jak go nazywać. Czy to Pro to jest HM2014813 z 2GB ram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Zarówno Redmi 2 1GB jak i 2GB ma pod baterią takie same oznaczenie HM2014813. Xiaomi nazywa w swoim sklepie wersję Redmi 2 2GB Ram jako "Redmi 2 Pro", a wersję 1GB jako "Redmi 2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Hm czyli chyba na stronie musze je nazwać Redmi 2 HM2014811 (dla modelu 1GB ram) i Redmi 2 HM2014813 (dla modeli Redmi 2 i Redmi 2 Pro). Lepiej by ludzie sprawdzali pod baterią ten numer a nie szukali Pro/nie pro. Gdyby było samo Redmi 2 813 to wtedy tak ale ludzie też kupili wcześniej 811. Sugeruję byś nazwał sobie aukcje Redmi 2 Pro ale dopisał, że chodzi o HM2014813 bo wtedy ludzie będą wiedzieć który rom pobrać (bez różnicy czy mają model 1GB czy 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 (edited) NOWA MEGA ULTRA PROMOCJA (dodany MiPad i przy okazji bump bo oferta jest przednia) Xiaomi Mi4 16GB wcdma 949zł (biały lub czarny) Xiaomi Mi3 16GB - 699zł (biały, szary, srebrny) Xiaomi Mi3 64GB - 819zł (szary, biały) Xiaomi Mi Pad 16GB - 779zł (biały, niebieski, różowy, żółty, zielony) Xiaomi Mi Pad 64GB - 899zł (biały, niebieski, różowy, żółty, zielony) MiKey GRATIS. Ceny wraz z kosztem przesyłki. Szczególnie polecam zakup od razu oryginalnych plecków do Mi4 wykonanych z naturalnego drewna dostępnych w 6 gatunkach. Cena + 69zł. Ilość sztuk ograniczona dlatego proszę decydować się jak najszybciej. Wpłata na polskie konto bez bawienia się w przewalutowania jak od chińczyków. Do tego pewna gwarancja w autoryzowanym serwise producenta, z którego miałem ostatnio przyjemność korzystać (Xiaomi ma świetną politykę napraw - niezaleznie od uszkodzenia, gwarantowana naprawa w max 2H). Można również kupić na allegro (w wyższej cenie - jest za to możliwość zakupu na raty PayU). Edited June 10, 2015 by Buriza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasaMasen Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 NOWA MEGA ULTRA PROMOCJA (dodany MiPad i przy okazji bump bo oferta jest przednia) Xiaomi Mi4 16GB wcdma 949zł (biały lub czarny) Xiaomi Mi3 16GB - 699zł (biały, szary, srebrny) Xiaomi Mi3 64GB - 819zł (szary, biały) Xiaomi Mi Pad 16GB - 779zł (biały, niebieski, różowy, żółty, zielony) Xiaomi Mi Pad 64GB - 899zł (biały, niebieski, różowy, żółty, zielony) MiKey GRATIS. Ceny wraz z kosztem przesyłki. Szczególnie polecam zakup od razu oryginalnych plecków do Mi4 wykonanych z naturalnego drewna dostępnych w 6 gatunkach. Cena + 69zł. Ilość sztuk ograniczona dlatego proszę decydować się jak najszybciej. Wpłata na polskie konto bez bawienia się w przewalutowania jak od chińczyków. Do tego pewna gwarancja w autoryzowanym serwise producenta, z którego miałem ostatnio przyjemność korzystać (Xiaomi ma świetną politykę napraw - niezaleznie od uszkodzenia, gwarantowana naprawa w max 2H). Można również kupić na allegro (w wyższej cenie - jest za to możliwość zakupu na raty PayU). W te ceny wliczona jest przesyłka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardo Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 "MiKey GRATIS. Ceny wraz z kosztem przesyłki." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 12, 2015 Author Share Posted June 12, 2015 (edited) . Edited June 17, 2015 by Buriza Link to comment Share on other sites More sharing options...
czamarek Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 (edited) Redmi 2 w berbest jest w dobrej cenie 119$ jeszcze przed chwilą był za 89 dolarów Jak ktoś jest jeszcze zainteresowany tym telefonem to można kupić ograniczona ilość w cenie 89$http://telchina.pl/xiaomi-redmi-2-only-89-only-20-unit-t19117.html#p183394 A jak ktoś nie zdąży to może nabyć z mniejszym upustem .http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_162092.html Kod: REDMI2 Cena z kuponem 119$ Edited June 12, 2015 by czamarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 (edited) . Edited June 17, 2015 by Buriza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buriza Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 Aktualizacja cennika w #1 poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts