pobutek Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Na note 9s i miuipolska nie maWysłane z mojego Redmi Note 9S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Jeśli są na Globalu to będą na miuipolska zapewne też. Oczywiście dla tych urządzeń, dla których Xiaomi zadeklarowało, że mają być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas111 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Od Redmi Note 4x jadę na miui Polska. Odkąd pojawił się rom na Redmi Note 9 Pro uwierzcie że nie ma na co narzekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 1 godzinę temu, tomas111 napisał: Od Redmi Note 4x jadę na miui Polska. Odkąd pojawił się rom na Redmi Note 9 Pro uwierzcie że nie ma na co narzekać. Taki OT, nie ma co narzekać jak się uda wgrać Walczyłem z 3 dni, żeby wgrać xiaomi.eu i chyba jestem za stary na to, żeby siedzieć tyle przy zabawach z romami, jeszcze jakieś 15 lat temu to mi się chciało teraz wszystko ma wyjść za pierwszym razem. Btw. wielki dzieki @tomas111 za czas na pw przy walkach z twrp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooshPastesh Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 (edited) Dłuższy czas używałem telefonów bez możliwości modyfikacji. Jakiś miesiąc temu przesiadłem się na Redmi Note 8T. Na tym Redmi wszystko jest nadal jak było jeszcze parę lat temu pod względem modyfikacji. Proste komendy fastboot, recovery itp. Od soboty mam 9 Pro i czekam na odblokowanie bootloadera. Skaczę sobie między XDA, Miuipolska i Xiaomi.eu i z dnia na dzień wydaje mi się, że wiem coraz mniej... Edited January 12, 2021 by DooshPastesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrrn5 Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Jak wgrałeś rom ostatecznie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts