karol3w Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ponieważ nie ma tu modelu 9a to pytanie zadam w tym dziale. Otóż mam sieć Play, telefon kupiłem we wrześniu próbowałem wtedy włączyć VoLTE, kody działały, opcja VoLTE i ikonka się pojawiła jednak suwaki w informacji o telefonie były zablokowane a sieć przełączało na 3g w trakcie rozmów głosowych. Natomiast jakiś czas temu resetowałem telefon i kilka dni temu z ciekawości jeszcze raz wpisałem kod aktywujący VoLTE i o dziwo zaczęło działać tzn rozmowy w Play przez VoLTE działają, ale nie działają w opcji typ sieci tylko LTE, ikonka VoLTE znika i suwaki w informacji o telefonie nadal są zablokowane. Co zrobić żeby VoLTE działało w trybie tylko LTE?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelG7 Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Tak samo to działa na Redmi 9 i na Samsungu, więc chyba tak już jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts